Αν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες της, θα χρειαστεί να περιμένετε. Το καρνέ είναι συμπληρωμένο για αρκετές ημέρες. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε. Η Σαμάνθα Χες παρέχει τις υπηρεσίες της στο μακρινό Πόρτλαντ της πολιτείας του Όρεγκον, πατρίδα των χίπστερς, όπου οι νέες-παλιές ιδέες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Και ποιες είναι αυτές οι ιδέες, θα αναρωτηθείτε; Ε λοιπόν, το μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας της Χες δεν είναι άλλο από τα χαδάκια: το αθώο πασπάτεμα των μαλλιών, το κούρνιασμα στον ώμο του άλλου, το κράτημα των χεριών. Αυτά παρέχει το κατάστημα και γι’ αυτά υπάρχει ουρά καθημερινά. Και για να είναι βέβαιο ότι δεν θα βάλετε κακό με το νου σας, οι συναντήσεις μαγνητοσκοπούνται, καλού-κακού.

10.000 αιτήματα δέχτηκε η πανέξυπνη επαγγελματίας μέσα σε μία μόνο εβδομάδα λειτουργίας. Φυσικά, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όλα –πόσα κομμάτια μπορεί να γίνει ο άνθρωπος; Όμως, αν η δουλειά συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σύντομα θα χρειαστεί να αναζητήσει συνεργάτες.

Ποια είναι τα προσόντα που θα αναζητήσει στους υποψήφιους βοηθούς; Αν κρίνουμε από τα σχόλια –ενθουσιώδη- των ως τώρα πελατών στο σάιτ της www. cuddleuptome.com, οι αρετές που μετράνε στη νέα αυτή ειδικότητα είναι τρυφερότητα, σοβαρότητα, εμπάθεια, ενθαρρυντική συμπεριφορά.

Η Χες λέει ότι συνέλαβε την ιδέα της σε μια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για την ίδια. «Βρέθηκα στη θέση να σκέφτομαι πως το να πληρώσω κάποιον για να με πάρει αγκαλιά χωρίς απώτερο σκοπό, θα ήταν ό,τι έπρεπε. Και αναρωτήθηκα γιατί να μην μπορεί κανείς να έχει αυτό που θέλει εύκολα και με ασφάλεια;».    

Και επικερδώς, θα προσθέταμε εμείς. Θυμηθείτε μόνο πως πριν από μερικά χρόνια εθελόντριες μοίραζαν παραμονές Γιορτών δωρεάν αγκαλίτσες στο Σύνταγμα και κλάψτε.