Ποιο είναι το στοιχείο που συνδέει τις ωραιότερες και τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο; Το ερώτημα είναι, φυσικά, ρητορικό, δεδομένης και της χρονικής συγκυρίας – κάθε χρόνο τέτοιες μέρες δίνεται στη δημοσιότητα το ημερολόγιο της ερχόμενης χρονιάς της βιομηχανίας ελαστικών Pirelli. Και όποιος πει –άντρας ή γυναίκα-, ότι δεν έχει ρίξει έστω μια ματιά στο ημερολόγιο, έστω εκ περιέργειας, ψέματα λέει.

Το μυστικό –όχι και τόσο καλά κρυμμένο- που μοιράζονται οι ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο είναι ότι έχουν όλες ποζάρει για το ημερολόγιο. Γυμνές ή ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα, ανάμεσα στους λευκούς τοίχους ενός φωτογραφικού στούντιο ή με φόντο τα ονειρεμένα τοπία των νησιών του Ειρηνικού, όλες υπέκυψαν στην αισθησιακή εμπειρία της ανεστραμμένης ηδονοβλεψίας.

Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2015 είναι έργο του φωτογράφου Στίβεν Μαïζέλ. Για την υλοποίηση του, ο μετρ της πρόκλησης –σε λελογισμένα όρια- συνεργάστηκε με την fashion editor του Harper’s Bazaar Καρίν Ρόιτφελντ, αυτή που αποπέμφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το τιμόνι της γαλλικής Vogue λόγω των ρηξικέλευθων φωτογραφίσεων τις οποίες ενέκρινε, και μαζί επέλεξαν τις 12 πιο επιθυμητές γυναίκες από τον χώρο του modeling, μία για κάθε μήνα. Κατόπιν τις τύλιξαν με  latex –για να υπάρχει κι ένα πρόσχημα μόδας- και τις σέρβιραν.

Ιδού το αποτέλεσμα για να κρίνετε μόνοι σας…

Για τον Ιανουάριο, η Αντριάνα Λίμα.


 

 

Το κορίτσι του Φλεβάρη, Ναταλία Βοντιάνοβα.


 

 

Ο Μάρτης έρχεται με Τζόαν Σμόλς.


Ο Απρίλιος προβλέπεται γενναιόδωρος και τροφαντός. Κυρίες και κύριοι, η Κάντις Χάφιν.


 

 

Η Κάρολιν Μέρφι είναι το κορίτσι του Μάη.


 

 

Η Άννα Ιβρς καλωσορίζει τον Ιούνιο.



 

 

Μια καντάδα για τον Ιούλιο από την Κάμερον Ράσελ.


 

 

Η Σάσα Λους χαρωπό ναυτάκι υποδέχεται τον Αύγουστο.


 

 

Η Κάρεν Έλσον για τον Σεπτέμβρη.


 

 

Η Ιζαμπέλι Φοντάνα περιμένει τον Οκτώβριο.


 

 

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι το κορίτσι του Νοεμβρίου.


Ο Δεκέμβριος της Ρακέλ Ζίμερμαν.