Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να προσέξεις την υγεία σου και την ξεκούρασή σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αν αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στη ζωή σου. Νιώσε ελεύθερα και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων, που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Δίδυμος 

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αρκετά θα είναι τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, που είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ‘‘φίλοι’’ θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, διανύεις μια περίοδο που αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα και πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σημαντικά και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Ζυγός

Η ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου για τελευταία μέρα, δεν είναι καλή στιγμή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό σου περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι οι προθέσεις τους θα είναι για το καλό σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η κοινωνικότητά σου θα χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα. Έχεις ανησυχία για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι και με ηρεμία προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για τις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην χαθείς. Τονώνεται η επικοινωνία σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειές σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Να ξέρεις ότι η στασιμότητα των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.