Την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γιουβέντους στο πλαίσιο του Champions League, ήρθα να συμπληρώσουν τα άσχημα χτεσινά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League. Ως εκ τούτου,  η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία φαντάζει ως λυτρωτική τόσο για την εικόνα των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτήν την εβδομάδα, όσο επίσης και για την προσπάθεια της χώρας να κατακτήσει την προνομιούχο 12η  θέση.

 

Η ήττα του ΠΑΟ στη Λεωφόρο από την ολλανδική Αϊντχόβεν με 2-3, έβαλε τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο για μια καλή φετινή πορεία των Πρασίνων στο Europa League.

https://www.youtube.com/watch?v=pkMMcTpQNMo


Ήττα εντός έδρας γνώρισε και ο Αστέρας Τρίπολης από την αγγλική Τότεναμ (1-2). Η ομάδα της Αρκαδίας κατέβαλλε στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2, ωστόσο το πέναλτι με το οποίο μείωσε στο 90’ δεν ήταν αρκετό.

https://www.youtube.com/watch?v=6x-7tvYOdL4


 

Ο ΠΑΟΚ, ο μοναδικός εκπρόσωπος που κατάφερε να αποκομίσει βαθμούς αυτήν την εβδομάδα, παραλίγο να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από τη Φλωρεντία, αλλά το γκολ του Μάρτενς στο ’81 ισοφάρισε εφτά λεπτά αργότερα ο Πασκουάλ. Ο Δικέφαλος, πάντως, παραμένει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

https://www.youtube.com/watch?v=aHoJrU9h3q4