Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η μέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, πρακτικά αλλά και ψυχολογικά. Η επιρροή της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στον Ταύρο, είναι αισθητή, με επίκεντρο τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία, είτε για εργοδοσία, θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου σε δικά σου άτομα.

Δίδυμος 

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις αρκετά, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο. Είσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, που θα προκαλέσεις εσύ ο ίδιος. Ωστόσο, με τις αρνητικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα φέρει η Πανσέληνος στον Ταύρο, τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Παρθένος

Η ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες αισθητές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλα με τους οικείους σου, για να σε συμβουλεύσουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στο σπίτι ή στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί κι εσύ να είσαι ήρεμος.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ επιβάλλεται να δεις τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Σίγουρα θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η επίδραση της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, θα είναι έντονη για το ζώδιό σου και πρέπει να είσαι συνεπής και τίμιος στις συναλλαγές σου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό. Απόφυγε ανούσιες κόντρες, αλλά και περιττές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, οι εξελίξεις των οικονομικών σου παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές περίεργη και αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Υδροχόος

Η ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κυλήσει παράξενα για εσένα και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις βάλει τις υποθέσεις σου σε μία σειρά, όλο και κάτι θα γίνεται και θα σου τα ανατρέπει. Πρέπει να έχεις ευελιξία στις κινήσεις σου, αλλά και στις αποφάσεις σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια δύσκολη και νευρική μέρα για εσένα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.