Μετά από πολλά πισωγυρίσματα και αφού αναστατώθηκε το σύμπαν από την κυκλοφορία στο ίντερνετ της φωτογραφίας που βλέπετε, η τραγουδίστρια, διά του εκπροσώπου της, ενημέρωσε το κοινό πως το επόμενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία, της οποίας η προέλευση είναι άγνωστη, περιέχει στοιχεία για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας το οποίο, σύμφωνα με τη «διαρροή», θα έκανε την εμφάνισή του απροειδοποίητα στο iTunes στις 14 του μήνα, μια επανάληψη δηλαδή τα περσινής συνταγής επιτυχίας.

 


 

Οι υποψίες για την προέλευση της φωτογραφίας παραμένουν ζωντανές –κάποιοι εκφράζουν την άποψη ότι η πλαστογράφηση της «βεβαίωσης κυκλοφορίας» είναι μέρος του διαφημιστικού blitzkrieg το οποίο ενορχήστρωσαν η τραγουδίστρια και το περιβάλλον της. Αυτό που μετράει όμως είναι η αλήθεια, η οποία συνοψίζεται στα εξής:

Το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες θα έχει τίτλο «Beyoncé» και θα είναι το περσινό με την προσθήκη δύο νέων τραγουδιών και ενός CD με τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καταθέσετε από τώρα τις παραγγελίες σας.