Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρα το πρόγραμμά σου, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ενδεχομένως να προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Δίδυμος 

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος

Τα νεύρα σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα. Για την ακρίβεια, μάλλον θα χαλάσουν τη διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το αντιληφθείς και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα, έστω κι αν είναι Κυριακή. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αιγόκερως

Τα σχέδιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα, είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους, σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ, που θα εκπλαγείς.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τα προβλήματα που έχεις αρχίζουν να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος, είναι αρκετά θετική για εσένα. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.