Ο Σουηδός επέστρεψε έπειτα από απουσία 67 ημερών και λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του αρκούσαν για να πετύχει γκολ στο 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Στον Παναθηναϊκό έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 27χρονο επιθετικό, με τις εν Ελλάδι επαφές που έγιναν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ανάμεσα στον Νταμπίζα και τους εκπροσώπους του παίκτη, όπως αναφέρει το “Goal”.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού εξέφρασε την πρόθεση της διοίκησης να επιμηκύνει το συμβόλαιο του παίκτη και παράλληλα να τον επιβραβεύσει για τη μεγάλη προσφορά του με αύξηση των αποδοχών του. Η πλευρά του Μπεργκ άκουσε με μεγάλη ικανοποίηση όσα ανέφερε ο Νταμπίζας,τονίζοντας ότι κι ο Σουηδός είναι θετικός.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο πραγματοποιήθηκε και δεύτερο ραντεβού με τους ατζέντηδες του διεθνούς άσου στην Ολλανδία, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Παναθηναϊκού στο Αϊντχόφεν για την αναμέτρηση με την PSV.  Σε αυτό άρχισαν να μπαίνουν σε λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο, συμφωνώντας αρχικά για τη διάρκεια, ήτοι από το 2017 όπου λήγει το τρέχον, ως το καλοκαίρι 2018.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που είναι προς διαπραγμάτευση, όπως η υψηλή ρήτρα που θέλουν να βάλουν οι “πράσινοι”, αλλά και το 10% που έχει διατηρήσει ο Μπεργκ επί των δικαιωμάτων του σε μελλοντική μεταπώληση, αφού στον Παναθηναϊκό θέλουν να εξαλειφθεί ή να μειωθεί. Η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δείχνουν πολύ καλή διάθεση για να γίνει το deal, συμφωνώντας να τα ξαναπούν σε ένα νέο ραντεβού το επόμενο διάστημα.
 

https://www.youtube.com/watch?v=vFZKkZIUhYc