Στον Παναθηναϊκό έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι και σύμφωνα με τη “Sportday”, στο 33′ κι όταν μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Μανιάτη στον Πράνιτς ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε φάουλ, ο Ζέκα είπε στον Λαγό: «Τι δεν έδωσε;». Την ατάκα άκουσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο “άρχων” του αγώνα, που φέρεται να είπε στον Πορτογάλο: «Μη μιλάς, θα σε βγάλω».
Επιπλέον, ο τέταρτος διαιτητής Ηλίας Σπάθας εμφανίζεται να γελάει ειρωνικά προς τους παίκτες του Τριφυλλιού στον πάγκο και να μιλάει με άσχημο τρόπο στον Αναστασίου, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα. Από την πρώτη διαμαρτυρία του τεχνικού των “πρασίνων” για την κάρτα στον Καρέλη, ο Πειραιώτης διαιτητής φέρεται να του φώναξε: «Μη μιλάς, κάτσε κάτω».
Λίγο αργότερα, πάλι μετά από διαμαρτυρία του Αναστασίου για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Σπάθας του φώναξε (σ.σ. σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα): «Μη μιλάς ρε. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;».
Όταν μάλιστα ο 41χρονος τεχνικό διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ που δόθηκε στον Ολυμπιακό στη φάση του γκολ και φώναξε ότι δεν ήταν, ο Σπάθας είπε στον Καλογερόπουλο: «Θα τον πετάξω έξω». Έτσι, όπως σημειώνεται πήρε την πρωτοβουλία και τον απέβαλε. Ο Αναστασίου ωστόσο αρνούνταν να βγει, για να του πει ο Καλογερόπουλος: «Μη μιλάς και φύγε. Ακούς τι σου λέω;».