Κριός

Η σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Κριέ, με τον κυβερνήτη σου Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν απαντήσεις και θα δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος στο μέλλον, που ανοίγεται μπροστά σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα το πείσμα και η επιμονή δεν θα σου κάνουν καλό. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι κατάλληλη να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Αρκετά γεγονότα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Με βοηθό σου τον Άρη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου, βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση. Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, παραβλέποντας προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.