Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. 

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα. 

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, σήμερα αυτό που θα σε χαρακτηρίσει είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις, που και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά. 

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα. 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι το βράδυ, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση. 

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις. 

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως μπορείς να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω. 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις σκέψεις ή ορισμένα σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης. 

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα σου χρειαστεί ψυχραιμία. 

Αιγόκερως
Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Αιγόκερε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε κρατά σε εγρήγορση, προκειμένου να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο. 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει ωστόσο να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η ειλικρίνειά σου μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.