Ο δικός μας Ζακ Γαλιφιανάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταφέρει να πάρει μια απολαυστική συνέντευξη από κοτζάμ Μπαράκ Ομπάμα, ξέπεσε. Και ξέπεσε γιατί -όπως και να το κάνουμε βρε αδερφέ- δεν γίνεται να έχεις τη μια μέρα καλεσμένο τον πρόεδρο των ΗΠΑ και μετά να παρουσιάζεις στον κοσμάκη έναν κάποιον ηθοποιό με όνομα Μπράντλεϊ Πιτς (ή κάπως έτσι…)

Το ξεπεσμό του αυτόν τον παραδέχεται και ο ίδιος στην εισαγωγή του ξεκαρδιστικού βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Ένα βίντεο στο οποίο ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός παίζει με τα νεύρα του Μπραντ Πιτ κάνοντας του ερωτήσεις και επισημάνσεις που τσακίζουν κόκκαλα. Με καλυτερότερη όλων, φυσικά, την εξής: “Σου είναι δύσκολο να μαυρίσεις όταν βρίσκεσαι μόνιμα στη σκιά της γυναίκας σου;” ή το αμίμητο “σε ενοχλεί που ο κόσμος εστιάζει περισσότερο στην εξωτερική σου εμφάνιση και δεν ασχολείται καθόλου με το πόσο σκατάς ηθοποιός είσαι;”.

Αν και στημένη, η μίνι εκπομπή “Between Two Ferns” έχει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως εξαιτίας του ιδιαίτερου χιούμορ τόσο από την πλευρά του παρουσιαστή όσο κι από την αντίστοιχη του φιλοξενούμενου, ενώ έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλες διασημότητες όπως η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Σον Πεν, ο Μπρους Ουίλις αλλά και μικρότερου βεληνεκούς τυπάκια όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ (#haters gonna hate)…