Όλοι μας έχουμε 15 λεπτά δημοσιότητας έλεγε ο Άντι Γουόρχολ αλλά δυστυχώς ο έρμος δεν είχε προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο του Internet.  Ίσως ευτυχώς κι όλα γιατί όπως τον κόβω ήταν ικανός για τέρατα. Τέσπα Άντι μου, σόρι κιόλας δηλαδή, τα χρόνια πέρασαν και για τα πιτσιρίκια είναι σαν να μην υπήρξες καν. Τις ίδιες βλακοπλάκες κάνουν (σαφώς πιο άτεχνα) που έκανες κι εσύ αλλά μια χαρά διάσημοι γίνονται στο λεπτό όταν εσύ σκιζόσουν να σχεδιάζεις τις νέες κονσέρβες της τάδε σούπας.

Μια χαρωπή παρέα όμορφων -σεξουαλικά μιλώντας- ηλιθίων δε από τον Καναδά, είχε μια πιο έξυπνη ιδέα από τις δικές σου. Όταν ένας από τους κολλητούς τους έλιωσε από το αλκοόλ στον καναπέ, τον πήραν σηκωτό και τον έριξαν από το μπαλκόνι δεύτερου ορόφου. Για να συνέλθει ή να μείνει σέκος εντελώς. Δεν έχει σημασία, αρκεί το video που τραβήξανε να τραβηχτεί και όλοι να γελάνε. Ευτυχώς λόγω Καναδά και χιονιά ο τυπάς έπεσε στα μαλακά, σκέψου δηλαδή να του το κάνανε στη Μάνη με τα βράχια. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO EΔΩ)

Αφού το video έσκισε κιλότες στα social media (αυτός ήταν και ο στόχος εξάλλου) κατέβηκε από το Facebook και το YouTube μετά από διαμαρτυρίες επισκεπτών των site. Τύπου η υποκρισία στο αποκορύφωμα της αφού και τα δύο σαϊτάκια έτσι βγάζουν το ψωμάκι τους αλλά μετά γίνονται κοινωνικά ευαίσθητοι. Σόρι όμως κιόλας σαϊτάκια μου, αλλά το κίνητρο για το σκηνικό εσείς το δώσατε. Που υπόγεια προκαλείτε «δώσε μου το εξωφρενικό να κάνω χιτάκια» και μετά στη στραβή γίνεστε παρθένες. Τα μαλακισμένα που έκαναν τη φάρσα, μαλακισμένα είναι, έχουν άλλου είδους ευθύνες. Εσείς σαν μπίζνες γούμεν που ελέγχεται πλέον τη διακίνηση πληροφορίας και εικόνας σε όλον τον κόσμο, τι ακριβώς ευθύνη έχετε είπαμε;