Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται και μια σχετική ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Η σημερινή Πέμπτη, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να κάνουν την είσοδό τους στον Σκορπιό, είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα, που η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα εισέλθουν στον Σκορπιό και σε ευνοούν, να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι καλή, για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Καρκίνος

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι πολύ καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Λέων

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Λέοντα, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εισέρχονται στον Σκορπιό, σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Παρθένος

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πέμπτη δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά, θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι εκεί που προσδοκάς. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα χρειαστεί να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

Ιχθείς

Αν είσαι Ιχθύς, η σημερινή Πέμπτη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κάνουν την είσοδό τους στον Σκορπιό, είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.