Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 16/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μην κάνετε πράγματα σήμερα τα οποία μπορούν να σας φέρουν σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, φίλοι μου. Επίσης τα νεύρα σας δεν είναι και στα καλύτερά τους πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με την οικογένεια σας, ξεπεράστε εντάσεις και νευρικότητα και πλησιάστε τους με επιχειρήματα και ήρεμες συζητήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κάνετε πράγματα και συζητήσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσφέρετε έρωτα ζεστασιά και αγάπη στον σύντροφό σας και θα αποζημιωθείτε ανάλογα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη βιάζεστε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ίσως δεν είναι καιρός για ανοίγματα και νέα ξεκινήματα. Ο αισθηματικός τομέας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας και είναι η εποχή για να δημιουργήσετε ίσως οικογένεια. Θα αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας προς το επαγγελματικό σας όφελος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε ο καιρός να μπείτε σε μια πιο παραγωγική φάση της ζωής σας. Δημιουργήστε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και υλοποιήστε τα. Δώστε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το τελευταίο διάστημα μοιάζετε ασυγκράτητοι, αλλά θα πρέπει να βάλετε σύντομα φρένο. 

 

ΛΕΩΝ

Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας δεν γίνετε να σκορπάτε χρήματα και επίσης μην δανείσετε. Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε πιο ζεστά τον επόμενο σας σύντροφο. Αυτήν την περίοδο δυσκολεύεστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολα θα καταφέρετε αυτό το διάστημα να κάνετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Η καλή χημεία βάζει γερές βάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στις προσωπικές σας. Θα είναι προτιμότερο να είστε ξεκάθαροι απέναντι στο νέο σας σύντροφο. 

 

ΖΥΓΟΣ

Μια ειλικρινής συζήτηση με τον σύντροφό σας θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση της σχέσης σας. Μην αφήνετε εγωισμούς και απερίσκεπτα λόγια να μπουν ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ή με τα πρόσωπα τα οποία συνεργάζεστε. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο διάστημα όπου θα χρειαστεί να εργάζεστε περισσότερο με τα ίδια χρήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να γυρίζετε στο παρελθόν αναπολώντας καλές στιγμές δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Προσοχή γιατί εκτίθεστε σε κινδύνους οικονομικούς ή υγείας. Ένα προβληματάκι με την υγεία σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο. Νέες γνωριμίες θα σας προκαλέσουν αναστάτωση και θα σας βάλουν διλήμματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τακτοποιήστε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε, ξεκουραστείτε και επικεντρωθείτε στην υγεία σας. Πάρτε τα μέτρα σας για να προφυλαχθείτε από τις ύπουλες αλλαγές του καιρού. Θέλετε να μείνετε μόνοι για να τα βρείτε επιτέλους με τον εαυτό σας, δοκιμάστε το μπορεί να βοηθηθείτε. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως βιώσετε σήμερα αλλαγές στα αισθηματικά σας, οι οποίες δεν θα σας είναι ευχάριστες. Σας βασανίζει ένα δίλημμα για το αν θα πρέπει να αποκαλύψετε ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά την ζωή σας με τον σύντροφό σας ή τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και γενικότερα διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο, σήμερα μπορεί να νιώσετε την κούραση της ρουτίνας και να θελήσετε να απομονωθείτε λίγο για να ηρεμήσετε. Κάποιες έκτακτες καταστάσεις σε σπίτι και δουλειά θα σας δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με τους προϊσταμένους σας σήμερα δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας, δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις. Μάλλον δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρείτε κάποιον που θα έχει την υπομονή να ακούσει την μακριά λίστα των παραπόνων και των προβλημάτων σας. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr