Η πρώτη επαφή των δύο έγινε on line και ήταν ενθουσιώδης –δυστυχώς η απτή πραγματικότητα έβαλε φρένο στις προσδοκίες τους. Παρά τις προσπάθειες εκείνης, αυτός παρέμεινε ασυγκίνητος και μετά από μερικά ραντεβού διάκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.

Οι ήρωες της κοινότοπης αυτής ιστορίας είναι η Genoveva Nunez-Figueroa, ετών 28, και ένας ανώνυμος άντρας παρόμοιας ηλικίας, κάτοικοι και οι δύο του Thousand Oaks, μιας φιλήσυχης κωμόπολης στην περίμετρο του Λος Άντζελες.

Οι δυο τους, μετά από ένα εύλογο διάστημα διαδικτυακού φλερτ, συναντήθηκαν για να δουν κατά πόσον ήταν και «φυσικά» συμβατοί. Το πείραμα δεν είχε επιτυχία –ο ανώνυμος άντρας δεν υπέκυψε στα θέλγητρα της νεαρής Genoveva και μετά από μερικά ραντεβού έδωσε τέλος στη σχέση τους.
 


H Genoveva Nunez-Figueroa, δράστης του επεισοδίου.

Η απόφασή του, ωστόσο, δεν βρήκε σύμφωνη την προσωρινή σύντροφό του, η οποία θέλησε να τον μεταπείσει. Έτσι, χθες το βράδυ, ενώ εκείνος απουσίαζε από το σπίτι του, αυτή είπε να τον επισκεφτεί. Και ελλείψει κλειδιών, αναζήτησε έτερο τρόπο εισόδου στο σπίτι. Σκαρφάλωσε στη σκεπή και, ως άλλος Άι Βασίλης, προσπάθησε να γλιστρήσει από την καμινάδα. Δυστυχώς για εκείνη η καμινάδα αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά ευρύχωρη. Έτσι, μετά από τα πρώτα δυόμισι μέτρα, σφήνωσε.

Το πάθημα της Genoveva Nunez-Figueroa έγινε σύντομα αντιληπτό από τους γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της και κάλεσαν σε βοήθεια. Επί τόπου έφτασαν η αστυνομία, η πυροσβεστική και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.


Σκηνή από την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε δύο ολόκληρες ώρες κατά τις οποίες οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν την καμινάδα και να περιχύσουν την δράστιδα της διάρρηξης με γενναίες ποσότητες χλιαρού σαπουνόνερου.

Το τέλος της βραδιάς βρήκε την επίμονη δεσποινίδα Genoveva Nunez-Figueroa καταμουτζουρωμενη στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών –μετά της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διάρρηξη- και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, σοφότερο. «Από εδώ και στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός αναφορικά με τον ποιον προσκαλώ στο σπίτι μου», δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία που παραμόνευαν έξω από την πόρτα του.  
 

https://www.youtube.com/watch?v=geswKCLAtNw