Αν κάποιοι από σας στοιχηματίσετε στο αδύνατο, με την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να συμβεί, προσέξτε γιατί η ζωή είναι έτοιμη να σας βγάλει την γλώσσα σαν την χειρότερη τσούλα. Τι εννοώ; Παράδειγμα λοιπόν. Ένας άντρας που γουστάρει την πάρτη μου, ζητάει να βγούμε για φαγητό. Επειδή τον θεωρώ ασεξουαλικό-νάνο-με πρόβλημα κόφωσης, κοντά χέρια, μυωπικά μάτια και μεγάλα αυτιά του λέω: «Θα βγούμε όταν ο Βενιζέλος θα χωρέσει στο τζιν που φοράει ο Ρουβάς». Μην μου πεις εσύ που με διαβάζεις τώρα ότι θεωρείς πιθανό τα επόμενα τριάντα χρόνια ο Βενιζέλος να αποκτήσει Ρουβικούς κοιλιακούς ή ο Ρουβάς την κοιλιά του Βενιζέλου;

Το αρσενικό, όμως, που λυσσάει να με βγάλει για φαγητό, δέχεται να ποντάρει. Απαντάει λοιπόν. «Θα περιμένω λοιπόν να φάμε μαζί, μόλις ένας από τους δυο (ή ο Βενιζέλος ή ο Ρουβάς) αποκτήσει τον σωματότυπο του άλλου. Τι κάνω εγώ μετά; Επιβεβαιώνω ότι το τεφαρίκι που μου έκατσε σε αντρικό είναι και ζαβό, συνεχίζω τις περιπέτειές μου και είμαι απολύτως βέβαιη ότι δεν θα φάω ποτέ μαζί του, τουλάχιστον σε αυτή την ζωή. Υπάρχει περίπτωση, άραγε, ο Ρουβάς να γίνει σαν τον Βενιζέλο;

Όλο αυτό θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν δεν πατούσε ο άνθρωπος στην σελήνη. Τι εννοώ; Στις 20 Ιουλίου 1969, ο Neil Armstrong, πάτησε στο φεγγάρι. Οι πρώτες του λέξεις αφού έκανε τον πρώτο περίπατο στην Σελήνη ήταν: «Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για μένα, είναι όμως ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα». Αυτά τα λόγια του μεταδόθηκαν σε όλη την γή και τα άκουσαν εκατομμύρια άνθρωποι. Πριν μπει, όμως, στην σεληνάκατο έκανε την εξής αινιγματική παρατήρηση: «Καλή τύχη κύριε Gorsky».

Πολλοί αναρωτήθηκαν για το ποιος μπορούσε να είναι ο μυστήριος κύριος Gorsky, αλλά απάντηση στην μυστηριώδη φράση δεν έπαιρναν. Ο ίδιος ο Armstrong όταν τον ρωτούσαν επίσης δεν απαντούσε ποτέ.

Στις 5 Ιουλίου του 1995 στο Tamba της Florida, ένας δημοσιογράφος τον ξαναρώτησε καθώς είχαν περάσει 26 χρόνια. Ο Neil Armstrong δήλωσε ότι θ’ απαντούσε καθώς ο Gorsky είχε πεθάνει.

Το 1938 λοιπόν, όταν ο Armstrong ήταν παιδί, έπαιζε στο χωριό του μπάσκετ μ’ ένα φίλο του στην αυλή. Ο φίλος του χτύπησε την μπάλα με δύναμη με αποτέλεσμα εκείνη να προσγειωθεί στην αυλή του γείτονα, δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Οι γείτονες ήταν ο κύριος και η κυρία Gorsky… Όπως o Armstrong πήγε να μαζέψει την μπάλα, άκουσε την κυρία Gorsky να φωνάζει στον κύριο Gorsky: «Στοματικό σεξ θα σου κάνω όταν το κωλόπαιδο από δίπλα ανέβει στο φεγγάρι, κατάλαβες;»