Αν υπήρχε ένας ελληνικός στίχος που θα της ταίριαζε καλύτερα, αυτός θα ήταν «οι σαραντάρες ίσον με δύο 20αρες». Γιατί η Uma Thurman στα 43 της δείχνει να περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και πιο όμορφες – ούτε όταν ήταν 20 ετών τέτοιες δόξες.

Έχοντας κάνει τα λάθη της μικρή πλέον είναι πιο ώριμη από ποτέ και πιο sexy, δείχνοντας ότι ξέρει να περνάει καλά και μόνη της. Έχοντας μπει στον κόσμο της μεγάλης οθόνης από τη δεκαετία του ’80, έκλεψε τις εντυπώσεις στο φιλμ «Dangerous Liaisons», όταν στα 18 της κατάφερε να μαγέψει με την ερμηνεία και τον ερωτισμό της.

Και από τότε ξεκίνησε μια ξέφρενη κινηματογραφική πορεία, εκεί όπου η Uma δεν δίσταζε να πειραματιστεί. Πότε ως μελαχρινή (Pulp Fiction), πότε ως ξενέρωτο control freak (Gattaca) και πότε ως εκδικητική… νύφη (Kill Bill Vol.1 & Vol.2).

Ενώ όποτε χρειάστηκε δεν δίστασε να γδυθεί για τις ανάγκες της τέχνης (Henry & June) εντυπωσιάζοντας με τις καυτές αναλογίες της. Αναλογίες που θα ήθελαν να έχουν στο εξώφυλλό τους τα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά του πλανήτη, αλλά τελικά δεν είναι τόσο… εύκολη. Άλλωστε το γυμνό το κρατάει για τις ταινίες και για την παραλία!