Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 15/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ 

Αυτό το διάστημα θα αγχωθείτε εξαιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων που θα προκύψουν. Έρχεστε επίσης σήμερα στο επίκεντρο των καταστάσεων και ενισχύετε την αισιοδοξία και την πίστη σας για το αύριο. Ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων υπάρχουν και για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να δώσετε ένταση και ποικιλία στην αισθηματική σας ζωή. Εκτιμήστε την ανεξαρτησία που σας προσφέρει ο σύντροφός σας και μην τον αγανακτείτε με την παραξενιά σας και επίσης, μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα πράγματα είστε μία χαρούλα. Η φύση σας καλεί, σχεδιάστε ένα διήμερο στο βουνό ή την θάλασσα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολούν πολλά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα να μην ηρεμείτε καθόλου. Ίσως χρειαστείτε σύντομα τις συμβουλές και τις υπηρεσίες ενός λογιστή γιατί κάπου έχετε μπλέξει τα οικονομικά σας. Θα πρέπει επίσης να είστε συνετοί και όχι παρορμητικοί όσον αφορά τις επαγγελματικές σας αποφάσεις.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και πράγματα αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν σας. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε ψύχραιμοι στις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν, θα βγείτε κερδισμένοι και ειδικά όσο και να σας προκαλέσουν να μην αντιδράσετε. Ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οποιαδήποτε επαγγελματική απόφαση.
 

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα  θα είναι πιο ευχάριστη και κοινωνική του τελευταίου τριμήνου, με εξαίρεση μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, τα επαγγελματικά σας και η ανάγκη σας για αναγνώριση σας έχουν στην πίεση. Το να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη συμπεριφορά σας ειδικά προς τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας . Η αισιόδοξη στάση που κρατάτε για τη ζωή, συμπαρασύρει θετικά και τους γύρω σας. Το χάρισμα της υπομονής θα αποδειχθεί κλειδί της επιτυχίας σας. 
 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε αυτή πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να συζητείστε για ζητήματα οικονομικής φύσης, με μέλη της οικογενείας σας ή συναδέλφους. Οι συνεργάτες σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπο σε μια σειρά δύσκολων υποθέσεων.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την τάση να αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας σήμερα στις όποιες προκλήσεις θα δεχθείτε. Συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας για να μπορέσετε να βρείτε ξανά ισορροπία στη σχέση σας. Μην πάρετε αποφάσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και οργανωμένο πλάνο για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, αν δεν είστε απολύτως έτοιμοι για κάτι τέτοιο Μην πιέζετε τον εαυτό σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Διασκεδάστε σήμερα με τους αγαπημένους φίλους σας και απολαύστε όλα τα όμορφα που υπάρχουν στην ζωή σας. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σήμερα σε ότι αφορά την διατροφή σας ίσως χρειάζεται προσοχή, καταπονείτε το σώμα σας στην εργασία σας και πιθανόν αυτό να σας οδηγήσει σε υπερκόπωση και εξάντληση. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που είναι παρά πολλά αλλά και την εμπειρία σας. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακολουθεί μια περίοδος με κάποια γεγονότα, από τα οποία θα αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες. Έρχεται τις επόμενες μέρες κάποια σημαντική επαγγελματική και συγχρόνως οικονομική πρόταση που θα σας βοηθήσει να πάρετε μία πολύ μεγάλη ανάσα και να συνεχίσετε την ζωή σας πιο ήρεμα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Προσοχή στο τι λέτε για τους συνεργάτες σας σήμερα, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και εντάσεων .Ένα μεγάλο ποσόν έρχεται από το πουθενά στην ζωή σας που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την μιζέρια και να ανασάνετε επιτέλους και για πάντα.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr