Αυτό είναι σέρβις! Να ξέρεις τι σε περιμένει, πόσο θα σου το χρεώσουνε και γιατί θα πληρώσεις τόσα και όχι λιγότερα ή περισσότερα. Να είσαι πελάτης ενημερωμένος, αντί για χάπατο που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Και μάλιστα να συμβαίνει αυτό πριν εκατό χρόνια, το 1912. Σε έναν κατάλογο πλήρη και λεπτομερή. Ούτε τα κομμωτήρια τα σημερινά δεν είναι τόσο άψογα οργανωμένα, ούτε τα συνεργεία αυτοκινήτων. Ποιος το περίμενε από ένα μπουρδέλο της βικτωριανής εποχής…

Ε ναι, για μπουρδέλο μιλάμε. Με τιμές βεβαίως εκείνου του καιρού, γιατί αν περιμένεις τώρα να κάνεις σεξ «στα τέσσερα» (“dog fashion”) με 2,80 λίρες, μάλλον σφαλιάρα θα εισπράξεις και όχι αιδοίο!

Δεν είναι όμως μόνο οι τιμές που εντυπωσιάζουν. Μπορεί δηλαδή να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό το καταραμένο “Blowing in the asshole, new style”; Και καλά το “asshole” το καταλαβαίνω, άντε και το “blowing” –αν και έχω τους φόβους μου. Με εκείνο το “new style” τι παίζει; Πώς βελτιώνει, ας πούμε, το “old style” και το “old style” τι εξυπηρετούσε;
 


Υπέροχο πάντως το “diddling on the edge of the bed, with one foot on the floor” και σαφώς καλύτερο από το σεξ με το ένα πόδι στον τάφο. Δυνατό και το “one sex, 10 minutes soak”, παρότι δεν διευκρινίζεται σε ποιο ακριβώς υγρό θα μουλιάζει ο πελάτης επί δεκάλεπτο.

Ερεθιστικό και το φτερό της χήνας, που βλέπω στο “special” (και σαφώς καλύτερο από φτερό κότας!) και να μη μιλήσω για την προσφορά όπου βλέπεις άλλους να το κάνουν ενώ κάποια κυρία σε ανακουφίζει χειρωνακτικά. Αν μπορούσαν να το βγάλουν σήμερα σε delivery, θα τους ήταν υπόχρεοι ένα σωρό ποδοσφαιρόφιλοι που περιορίζονται απλώς στην παραγγελίας πίτσας.