1. Η 36χρονη κα Μίχτους είχε ένα πρόβλημα με την επιθυμία του συζύγου της να της κάνει τις νύχτες αξέχαστες με έναν υπερμεγέθη δονητή. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να του προσφέρει την ίδια ηδονή με το ίδιο εργαλείο. Ήταν τόση μεγάλη η ευχαρίστηση του, (και τα τραύματα που προκλήθηκαν) που ο κος Μίχτους δεν άντεξε.

2. Μία μέρα πριν γιορτάσει τα 100α της γενέθλια, η Ντέμπι Μιλς έχασε το πάρτι εφ’ όσον τη χτύπησε στο δρόμο το φορτηγό που μετέφερε την τούρτα γενεθλίων της.

3. Μπορείς να πεθάνεις από κόκα κόλα; Ναι αν πέσεις πάνω στη Ρώσικη Μαφία. Ο 22χρονος Μαχμούντ Φολί, έκανε το λάθος να αποσύρει από το τραπέζι ενός ρώσου μαφιόζου την κόκα κόλα του πριν ο μεγιστάνας το τελειώσει. Για παραδειγματισμό, ο πελάτης ανάγκασε τον σερβιτόρο να κάνει το αυτονόητο: Τον έβαλε να πιει 27 λίτρα Κόκα Κόλα που μολονότι κάνει καλή χώνευση, στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε αλλιώς.

4. Η 23χρονη Γκέιλ Κουίνς ζητούσε πάντα από τον σύντροφο της που δούλευε σε ζωολογικό κήπο να την πάει μια βόλτα να δει τα λιοντάρια την ώρα που τρέφονται. Ο φίλος της την έβαλε σε ένα προστατευμένο με τζάμι δωμάτιο, και βγήκε έξω να κάνει ένα τσιγάρο. Ουπς, το δωμάτιο δεν ήταν τόσο προστατευμένο, και βασικά κλειδωμένο. Η Γκέιλ έζησε από πρώτο χέρι πως συμπεριφέρονται τα λιοντάρια όταν τρέφονται.

5. Ένας 7χρονος και η 6χρονη αδελφή του βαριόντουσαν φριχτά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όσο οι γονείς τους είχαν πάει στο καζίνο. Σκέφτηκαν κάτι δημιουργικό για να περάσει η ώρα τους. Να πετάνε φρούτα στους περαστικούς από το μπαλκόνι. Παιδιά ήταν, δημιουργική φαντασία είχαν, τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια τα βρήκαν μπανάλ. Κι έτσι μετά άρχισαν να πετάνε έπιπλα, και την τηλεόραση του δωματίου. Για κακή τους τύχη, αυτά έπεσαν πάνω στα κεφάλια της Μέρι, του Τζόζεφ και του Χέιβεν που δεν μπορούν να μας πουν πως αισθάνονται, εφ’ όσον δεν ζούνε πλέον.

6. Η 44χρονη Μέγκαν Φρι, έμαθε πως θα έρθουν στρατιώτες στην πόλη της και χάρηκε όπως κάθε άνθρωπος. Οι 14 στρατιώτες συμμετείχαν σε άσκηση πυρών εισβολής στην πόλη. Μόλις τους είδε να περπατάνε στο δρόμο, για να κάνει εντύπωση, πήγε μπροστά τους και τους έκανε «Μπουου». Αυτοί νομίζοντας ότι πρόκειται για μέρος της άσκησης, της έκαναν «Μπουμ». Κανονικό.

7. Ο Μάικλ Λιούις ήταν πολύ θυμωμένος με τον σύντροφό του Τόνι Μπέρι αλλά δεν ήθελε να βάψει τα χέρια του με αίμα. Εμπνευσμένος από μια σκηνή του «Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει 3» τον έφερε ναρκωμένο σε σημείο κατατονίας. Μετά του φόρεσε δύο πλακάτ που το ένα έγραφε «θάνατος σε όλους τους αράπηδες» και το δεύτερο «Ο Θεός αγαπά την Κου Κλουξ Κλαν» και τον ξαμόλησε στο Χάρλεμ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τόνι από τον ξυλοδαρμό, ήταν πλέον σε μη αναστρέψιμη κατατονία.