Τα έχουν όλα στα…πόδια τους μόνο με ένα τους νεύμα!
 
Πλούτο, υλικά αγαθά, χρυσά κουτάλια, παλάτια και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
 
Είναι όμως πραγματικά ευτυχισμένοι;
 
Δείτε τους στη λίστα που ακολουθεί:

 

1. Bhumibol Adulyadej (20 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, επίσης γνωστός ως Rama IX. Bhumibol. Είναι ο ένατος μονάρχης της δυναστείας Chakri Bhumibol και είναι γνωστός ως ο βασιλιάς που αγαπάει την ιστιοπλοΐα και την jazz μουσική, αλλά επίσης είναι ο μόνος μονάρχης ο οποίος κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 1993, για τη διάταξη αερισμού λυμάτων που ονομάζεται “Chai Pattana”.

2. Hassanal Bolkiah (20 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο Hassanal είναι ο 29ος σουλτάνος ​​του Μπρουνέι. Ζει σε ένα παλάτι 1.800 δωματίων και έχει οκτώ παιδιά. Ο Σουλτάνος ​​έχει μία από τις μεγαλύτερες και σπανιότερες συλλογές αυτοκινήτων στον κόσμο. Μερικές εταιρίες κάνουν ακόμη και νέα μοντέλα αυτοκινήτων αποκλειστικά για το Σουλτάνο, τα οποία δεν πωλούνται στο ευρύ κοινό. Έχει επίσης μία  24k χρυσή Rolls Royce.

3. Abdullah bin Abdul Aziz Al Saud (18 δισεκατομμύρια δολάρια)

Abdullah bin Abdul Aziz Al είναι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας. Έγινε βασιλιάς το 2005, μετά το θάνατο του ετεροθαλούς  αδελφού του. Σύμφωνα με το Forbes ο Αμπντουλάχ είναι η πιο ισχυρή μουσουλμανική προσωπικότητα. Πέραν του ότι έχει πολλά χρήματα χαίρει της αγάπης του λαού του, έχει πάνω από 111 γυναίκες και είναι πατέρας 16 και πλέον παιδιών.

4. Khalifa bin Zayed Al Nahyan (15 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο Khalifa είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτης του Αμπού Ντάμπι. Όλη η οικογένεια Al Nahayan πιστεύεται ότι έχει μια περιουσία πάνω από 150 δις δολάρια. Ο Sheikh Khalifa έχει πολλά και δαπανηρά χόμπυ που αφορούν όμως παραδοσιακά αθλήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως τα  άλογα και οι  καμήλες αγώνων. Ωστόσο, ο ίδιος είναι γνωστός ως φιλοδυτικός ηγεμόνας, και τις πρώτες ημέρες του ως πρόεδρος αποφάσισε την αύξηση του μισθού για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους κατά 100%.

5. Mohammed bin Rashid Al Maktoum (4.5 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο Sheikh Mohammed είναι ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Έχει επίσημα αναγνωρισμένα 23 παιδιά, εννέα γιους και δεκατέσσερες κόρες. Την γέννηση του γιου του Zayed την είχε ανακοινώσει στο Twitter. Ο Mohammed, οι γιοι και οι κόρες του είναι γνωστοί για την τεράστια αγάπη τους για τα παραδοσιακά αραβικά ποιήματα, αλλά και για τους αγώνες με άλογα και καμήλες.

6. Hans Adam II (3.5δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο  Hans είναι ο βασιλεύων πρίγκιπας του Λιχτενστάιν. Κατέχει τον  τραπεζικού ομίλου LGT και η οικογενειακή περιουσία του υπολογίζεται σε 7,6 δις δολάρια. Η προσωπική περιουσία του υπολογίζεται σε περίπου $ 4.000 εκατομμύρια που τον κάνουν έναν από τους επικεφαλής των πλουσιοτέρων  μοναρχών της Ευρώπης. Εκτεταμένες συλλογές έργων τέχνης του πρίγκιπα μπορεί να δει κανείς στο Μουσείο του Λιχτενστάιν στη Βιέννη.

7. Mohammed VI (2.5 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο Mohammed είναι ο βασιλιάς του Μαρόκου. Γνωρίζατε ότι τα γενέθλιά του είναι αργία; Αυτός είναι επίσης ο κορυφαίος παραγωγός γεωργικών προϊόντων στο Μαρόκο. Το μεγαλύτερο μέρος της γης που απαλλάσσεται από τους φόρους που του ανήκει.

8. Hamad bin Khalifa Al Thani (2.4δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο Sheikh Hamad είναι ο Εμίρης του Κατάρ από το 1995. Έχει τρεις συζύγους και 24 παιδιά, έντεκα γιους και δεκατρείς κόρες. Σύμφωνα με πηγές των μέσων ενημέρωσης, ο Sheikh Hamad έκανε προσφορά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011, £ 1.650.000.000 στον τωρινό ιδιοκτήτη του συλλόγου, Malcolm Glazer. 

9. Albert II (1 δισεκατομμύριο)

Ο Albert II είναι ο βασιλεύων μονάρχης του Πριγκιπάτου του Μονακό. Αυτός είναι ο γιος του Ρενιέ και της  Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι. Τα προσωπικά στοιχεία του ενεργητικού του περιλαμβάνουν γη σε Μονακό και  Γαλλία. Ο Albert είναι ένας παθιασμένος λάτρης του αυτοκινήτου. Κατέχει  μία BMW Hydrogen 7, το Lexus LS 600h και το Toyota Prius PHV. Έχει επίσης ένα τζετ δεκατεσσάρων επιβατών, που σταθμεύει στη Νίκαια.

10. Karim al-Hussayni (800 εκατομμύρια δολάρια)

Είναι βρετανικής υπηκοότητας επιχειρηματίας, μεγιστάνας, ιδιοκτήτης αλόγων κούρσας και ο 49ος ιμάμης της Nizari Ismailism. Αυτός είναι ένας από τους δέκα πλουσιότερους βασιλείς που δεν κατέχουν πραγματικό έδαφος. Ο πλούτος του περιλαμβάνει εκατοντάδες αλόγα ιππασίας, ιπποφορβεία, μια κλειστή λέσχη γιωτ στη Σαρδηνία, δύο αεροσκάφη Bombardier, ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, πολλά κτήματα σε όλο τον κόσμο και ένα σκάφος υψηλής ταχύτητας αξίας 100.000.000£.