Η πολυεπίπεδη σχεδιάστρια μόδας και όλο αναζητήσεις ζωγράφος, Μάγδα Κούρκουλου, παρουσιάζει τις νέες της εικαστικές προτάσεις.

Πρόκειται για μια σειρά από εικαστικές της δημιουργίες, ζωγραφισμένες, όμως, πάνω σε μπλούζες, γιατί η τέχνη είναι για την Μάγδα Κούρκουλου, τα έργα που φοριούνται κατάσαρκα, κυκλοφορούν στην πόλη, κινούνται με τα σώματα, ανασαίνουν, ερωτεύονται, θυμώνουν, γλεντάνε, τρέχουν, ζούν…

Άγγελοι, καρυάτιδες, πολύχρωμοι πλανήτες, νύμφες, συμπαντικά τοπία, ήρωες παραμυθιών που διακτνίζονται στο σήμερα, συνθέσεις μυστηριακές, χρώματα και στραφταλιζέ απρόσμενες λάμψεις κάνουν δήλωση τη διαφορετικότητα στην μόδα για όλες τις στιγμές, για όλες τις ηλικίες.

Πείτε το free style αλλά τα δικά της έργα τέχνης, φοριούνται στο στήθος και είναι μοναδικά, ξεχωριστά και η άλλη όψη στην βιομηχανία της μόδας που εμπορεύεται συχνά χωρίς να αγαπά. Εδώ η τέχνη γεννιέται για να απολαμβάνεται και να κυκλοφορεί με αφορμή την προηγούμενη δουλειά της δημιουργού, «τα μπλουζάκια της αγάπης» που υιοθετήθηκαν και φορέθηκαν κάνοντας μόδα στο δρόμο –τι άλλο;- τα μηνύματα, τις λέξεις, τις ζωγραφιές της αγάπης.

Και επειδή η τέχνη, η μόδα και η ανθρωπιά μας, ταιριάζει πάντα με την υποχρέωση όλων μας, απέναντι στην ίδια την ζωή με κάθε αγορά η ζωγράφος προσφέρει το 15% των εσόδων, στις ανάγκες των υπέροχων μωρών του Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.

Και μόνο τα χαμόγελα, η τρυφερότητά τους, η απαλή, σαν αεράκι αγκαλιά τους, αρκεί για να είστε όλοι στο αγαπημένο:

«ΚΟΛΑΖ», (Αγησιλάου 71, Κεραμεικός – Τηλ: 2103411045) σε μια γιορτή που θα ξεκινά απ’ τις 6μ.μ. του Σαββάτου, με χάπενιγκ, ζωντανή μουσική, χορό και πάνω απ’ όλα χρώματα, σχήματα, μόδα και αγάπη.

Από τις 10 και μετά, στα decs η Μαρία Καρατζήκου σας προκαλεί να χορέψετε και να τραγουδήσετε μέχρι το ξημέρωμα, για ένα αντίο στο καλοκαίρι, που όμως φοράμε και κουβαλάμε πάντα πάνω μας…