Πάντα διακριτική η Αγγελική Ηλιάδη, με μια σπάνια (ευρωπαϊκή τη λες), ευαισθησία και μελαγχολία. Η δουλειά της στα σκυλάδικα σκληρή και απάνθρωπη. Χωρίς να την αφήνει καν να δείξει το εύρος των φωνητικών της ικανοτήτων. Μόνο των υποκριτικών.

Τα βράδια γυρνάει σπίτι της μόνη, με μια πίκρα στο στόμα από λεμόνι (της το πέταξε στην πίστα κάποιος που δεν είχε λεφτά για γαρύφαλλα). Και ψάχνει να βρει τον εαυτό της, την αλήθεια της, τον πόνο που της καίει τα σωθικά.

Δυστυχώς τα σωθικά δεν φωτογραφίζονται με κινητό, πρέπει να πας σε ακτινολόγο. Μητέρα και εργαζόμενη η Αγγελική δεν είχε τον χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο. Και αποφάσισε να το κάνει μόνη της (όπως και πολλά άλλα πράγματα).

Κουρασμένη κι αποκαμωμένη μετά από άλλη μία νύχτα στα μπουζούκια, μπήκε να κάνει ντους. Μετά βγήκε από το ντους κι έβαλε ένα μπουρνούζι γιατί η δούλα είχε κλειδώσει το ερκοντίσιον στους 10 υπό το μηδέν για να την ξεκάνει.

Στα media κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Αγγελική δεν είναι καλά και άλλα τέτοια που ρυπαροί δημοσιογράφοι γράφουν κομπλεξικά για αστέρια που τολμούν να κάνουν  στροφή στην ποιότητα. Είναι και φθινόπωρο πλέον, που να φωτογραφηθεί με μπικίνι στα νταμάρια;

Σεμνά και ταπεινά, φόρεσε ένα απλό μπουρνούζι. Το μπούτι έξω (αν το έχεις δείξε το) αλλά η έκφραση του προσώπου της, Παναγιάς που της κλέψανε τον κρίνο. Τόση σεβαστική μέθεξη με μπούτι έξω και μπουρνούζι παραέξω, δεν έχω ξαναδεί. Σε σημείο που να θέλω να πάω σκυλάδικο κι όταν η τραγουδιάρα λέει «δικό σας» να κάνω τα πατερημά.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Αγγελική Ηλιάδη με τη συγκεκριμένη photo, αποστόμωσε όσους τη λένε δεύτερη. Γιατί σημειολογικά η photo δείχνει πως βγήκε από το μπάνιο αναβαπτισμένη.  Xωρίς καν να φοβάται τον κόκκο στη photo που της κάνει τα μπούτια να δείχνουν μαριναρισμένα. Με σοφία, σέβας και συνειδητοποίηση για το έργο της. Την ειρήνη στον κόσμο και το εμπόριο όπλων Ούζι, μόνο για ερωτικό σκοπό στο τζακούζι.