O καθένας ό,τι έχει δείχνει και πουλάει και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό, ειδικά στην τηλεόραση. Η πολύ όμορφη και αξιοσέβαστη σε τηλεοπτικές γραμμές, Μαρία Ηλιάκη, πήρε μια πολύ έξυπνη απόφαση μετά την μετάβαση της από τον «λαϊκό» Alpha, στον «ποιοτικό» ΣΚΑΪ. Καταπιεσμένη χρόνια τώρα με τη φράση «Δέστε τους» αποφάσισε να δηλώσει την στροφή της στην ποιότητα με το «Ξεδέστε μας». Τους βύζους, δηλαδή.

 

.

«Αυτά είναι», λέγεται η νέα της εκπομπή και μας τα έδειξε ολοκάθαρα με επαναστατική διάθεση αποκόλλησης από το παρελθόν της. Τα βυζιά της. Που ομολογουμένως είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά και χαρισματικά όπως και η ίδια. Κάτι που όμως προφανώς ξένισε τον στιλίστα (τον κόβω κακιασμένη αδερφή).

Ο οποίος την έντυσε με ένα κάτι σαν κόκκινο φόρεμα ξαναμμένης καλόγριας (αλλά το βυζί βυζί), μια μοβ ζώνη μετανόησης κι ένα κολιέ κομποσκοίνι να πέφτει πάνω στη ρώγα να την αγιάζει. Ζωή να έχουν τα έρμα και να είναι πάντα στητά, κακοί άνθρωποι δεν είμαστε. Αλλά ή δείξτε τα μας σε σινεμασκόπ ή καθόλου. Γιατί αυτός ο μαύρος βυζοδέτης που τα συγκρατούσε (περίπου) μέσα από το φόρεμα ήταν σαν τάμα σε εκκλησία την Μεγάλη Παρασκευή. Τύπου τι τάμα; «Θεέ μου κάνε με να κάνω βυζί σαν της Ηλιάκη»

Πέραν όλων αυτών, θεωρώ την εμφάνιση της αξιαγάπητης Μαρίας ακραία ανταγωνιστική και προσβλητική απέναντι στον συμπαρουσιαστή της Μάκη Πουνέντη. Που τον είχανε ντυμένο σαν ελεγκτή λεωφορείου και παίζανε υποχθόνια του τύπου «τι είναι μεγαλύτερο; Τα βυζιά της Ηλιάκη ή η πατσά του Μάκη;» Απάντηση σωστή: Η πατσοκοιλιά η δική μου αλλά εγώ είμαι ένα ταπεινό χαμομηλάκι. Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε.