«Μας έχει μείνει μόνο το ποτό και το sex». Η ατάκα του 63χρονου Γιώργου Παπαδάκη έχει δύο όψεις. Η μία είναι το… «μισοάδειο ποτήρι», που δυστυχώς έχει εδραιωθεί, λόγω της οικονομικής κρίσης. Υπάρχει και η άλλη, «του μισογεμάτου». Και φυσικά προτιμούμε αυτήν. Γιατί θα πρέπει να ζούμε τη ζωή, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.

Ο επιτυχημένος και record man παρουσιαστής κάνει sex «τρεις φορές την εβδομάδα, γιατί τόσες του επιτρέπει ο γιατρός». Αρσενικός, αν μην τι άλλο, αλλά και πάντα ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Λίγο αλκοόλ, πολύ σεξ και ο άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους «δαίμονές» του. Και τώρα που έγινε παππούς έχει ξανανιώσει.

Και αν σκεφτεί κανείς πως «έλα μωρέ, ο Παπαδάκης θα έχει χρήματα», καλό θα είναι να διαβάσει τη συνέχεια, γιατί έρχεται ένα κομμάτι με…. «δαίμονες»!

 Με αφορμή τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», θέλησε να μιλήσει για το λόγο που ευαισθητοποιήθηκε παραπάνω. Και δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως το ένα παιδί είχε αδερφή που πάσχει από σύνδρομο Down.

«Η αδερφή μου “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες και είχε σύνδρομο Down. Υποδυόμουν για 10 χρόνια τον νεκρό αδερφό μου για να μην τη στεναχωρήσω. Της τηλεφωνούσα και της έλεγα, “έλα, ο Μάρκος είμαι”. Επί 51 χρόνια ζούσα για εκείνη», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, που για άλλη μια χρονιά είναι το «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1.

Ένα ακόμη high light της χθεσινής του συνάντησης με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού, ήταν η αποκάλυψη πως όταν χάσει και άλλα κιλά, θα κάνει… τατουάζ! Ωραίος τύπος ο Γιώργος Παπαδάκης. Και τυχερός ο εγγονός του!

https://www.youtube.com/watch?v=pPpyqpycljQ