Στην προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας, μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων πήρε την απόφαση να βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τους παίκτες του, όχι μόνο λόγω της ήττας, αλλά κυρίως λόγω της εμφάνισής τους και της δύσκολης εβδομάδας που έχουν μπροστά τους (Μάλμε, ΠΑΟΚ).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους είπε: «Σας πιστεύω, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε Ολυμπιακός και κάτι τέτοιο δεν το είδα στο Περιστέρι. Πρέπει να παίξετε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την κατάσταση αρχής γενομένης από το ματς με την Μάλμε».

Η μετάφραση έχει ως εξής: Ο κ. Μαρινάκης “επηρεάστηκε” και απογοητεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου από την εμφάνιση και την προσπάθεια που δεν κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ, και όχι τόσο για το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό. Εξ ου και το «πρέπει κι εσείς να δείξετε καλύτερο πρόσωπο». Ο πρόεδρος της ομάδας έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν αρκείται στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ επιθυμεί ταυτόχρονα με τις νίκες να αποδίδουν οι Πειραιώτες καλό ποδόσφαιρο (ένας από τους λόγους απομάκρυνσης του Ζαρντίμ).

Όσον αφορά τον Μίτσελ, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα. Είναι ο άνθρωπος που με τον Ολυμπιακό πετυχαίνει ιστορικές νίκες στην Ευρώπη και αυτό δεν θα το διαπραγματευτεί εύκολα ο Μαρινάκης. Πιο πιθανό είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να πάρει κεφάλια παικτών ο πρόεδρος του πρωταθλητή αν δεν συμμορφωθούν μερικοί, παρά να υπάρξει ζήτημα με τον Ισπανό προπονητή.

Εκτός κι αν έρθουν όλα τόσο στραβά στον Ολυμπιακό, που το καράβι θα “μπάζει” από παντού.

Προς το παρόν, πάντως, την προειδοποίηση εν όψει Μάλμε και Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, έλαβαν οι ποδοσφαιριστές.