Η κ. Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να «εισβάλλει» για άλλη μια σεζόν στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Μόνο που όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, φρόντισε λένε οι καλοθελητές να το «φωνάξει» κάποιες ημέρες πριν από την σημερινή της πρεμιέρα.

Κι αν πέρυσι το έκανε ανοίγοντας «πόλεμο» με τους παπαράτσι ανεβάζοντας η ίδια φωτογραφίες ως αγρότισσα στο μποστάνι ή με μαγιό στην παραλία, φέτος επέλεξε, λένε οι κακές γλώσσες, κάτι πολύ πιο διαφορετικό και σαφώς πιο ηχηρό.

Η διαρροή της αγωγής του πρώην συζύγου της κ. Γιάννη Λάτσιου στο «Πρώτο Θέμα», προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο το ανάλογο ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που το δικόγραφο δεν «έφυγε» από την πλευρά του, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι γνώστες της υπόθεσης. Μέσα από αυτήν ο Λάτσιος εμφανίστηκε ως ο «κακός» της υπόθεσης, που θέλει να ξεσπιτώσει τα παιδιά του, ζητώντας την πώληση της κατοικίας στα Μελίσσια, προκειμένου να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το…νέο «δράμα» της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας άρχισε να περιφέρεται στο διαδίκτυο με πρωτοβουλία της. Μάλλον δεν το κατάλαβε, από αφέλεια το έκανε.

Όλος αυτός ο ντόρος, συμπληρώθηκε με τα tweet φανατικών της κ. Μενεγάκη, που επιβεβαίωνε απαντώντας με sic τρόπο, ότι ο πρώην σύζυγός της θέλει να πουληθεί το σπίτι.

Για μια γυναίκα που είναι η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της μικρής οθόνης εδώ και χρόνια με πολύ υψηλό κασέ, όλο αυτό παραπέμπει σε μια κακόγουστη φάρσα. Δυστυχώς όμως, δεν είναι. Η κ. Μενεγάκη σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο της υπόθεσης, προτίμησε αντί να δώσει ένα τέλος στο θέμα της κοινής περιουσίας με τον πρώην σύζυγό της, να επιλέξει τον δρόμο της δικαστικής οδού.

Όντας ένας άνθρωπος που είναι πολύ «σφιχτός» με τα οικονομικά -είναι γνωστό το πόσο σκληρή διαπραγματεύτρια είναι- επέλεξε όταν έκρινε ότι οι απαιτήσεις του κ. Λάτσιου είναι υπερβολικές, τον πόλεμο. Κι αυτό φυσικά είναι δικαίωμά της.

Μόνο που δεν υπολόγισε ότι σε έναν πόλεμο, υπάρχουν πάντα απώλειες και στις δύο πλευρές…