Εδώ και μια δεκαετία δεν είναι απλά ένας οίκος με sexy εσώρουχα. Η εταιρία Victoria’s Secret θεωρείται ο παράδεισος της μόδας, όπου όλα τα μοντέλα θέλουν να συνεργαστούν μαζί της. Και όχι άδικα. Όποιο κορίτσι περπατήσει στα γνωστά fashion show της γίνεται διάσημη, ενώ αν καταφέρει να φορέσει και τα φτερά των Αγγέλων της, τότε η καριέρα της (αλλά τα οικονομικά της) απογειώνονται.

Άλλωστε οι μεγαλύτερες ιέρειες της πασαρέλας έχουν γίνει Άγγελοι της «VS», ανάμεσά τους η Gisele, η Tyra Banks, η Heidi Klum, η Miranda Kerr και πολλές άλλες. Και μπορεί αυτός ο στόχος για ένα μοντέλο να είναι δύσκολος, αλλά όπως φαίνεται για την Carmen Carrera είναι ακόμα δυσκολότερος!

Βλέπεις το 28χρονο μοντέλο γεννήθηκε άντρας και με το όνομα Christopher Roman. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality RuPaul’s Drag Race και τώρα ονειρεύεται να ανοίξει και άλλο τα φτερά της.

Και έχει δίπλα της αρκετό κόσμο που τη στηρίζει. Ήδη στο διαδίκτυο έχουν μαζευτεί περισσότερες από 34.000 υπογραφές που ζητάνε η Carmen να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret. Μάλιστα οι πιο φανατικοί υποστηρίζουν ότι αυτή θα είναι η καλύτερη διαφήμιση της «VS» και η απόδειξη ότι δίνει σε όλες τις γυναίκες της ίδιες ευκαιρίες.

Όσο για την ίδια την Carrera; Δείχνει αρκετά προσγειωμένη, αλλά δεν παύει να ονειρεύεται. «Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα στον χώρο» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Ωστόσο πιστεύω ότι διαθέτω όλο το “πακέτο”».

Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι της εταιρίες δεν έχουν απαντήσει στην Carmen και μάλλον δύσκολα θα το κάνουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα casting τους είναι αρκετά δύσκολα και περίεργα. Ακόμα και η Kate Upton «έφαγε πόρτα» από τους υπεύθυνους πριν από περίπου ένα χρόνο με τη λογική ότι «μοιάζει με γυναίκα ποδοσφαιριστή με αυτό το ξανθό μαλλί και το πρόσωπο που ο καθένας μπορεί να αγοράσει αρκεί να έχει λεφτά».