Εξώφυλλο στην διαδικτυακή έκδοση  ενός από τα πιο επιτυχημένα gay περιοδικά του πλανήτη. Toυς Gay Times. Λογικό εφ’ όσον η ψηφοφορία για τα μεγαλύτερα gay είδωλα των τελευταίων τριών δεκαετιών, τον περιλαμβάνει σε μια λίστα που περιέχει την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, τον Boy George, την Άνι Λένοξ, ακόμα και την Κοντσίτα.

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα ή αλήθεια; Το γεγονός είναι πως σύμφωνα με τους Gay Times, o πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, Τόνι Μπλερ, είναι κάτι σαν τη Madonna της πολιτικής. Τι κι αν έδωσε απλόχερα τη συναίνεση του σε αμερικάνικες πουτανιές εκτός εδάφου, παραβιάζοντας δικαιώματα εκατομμυρίων ανθρώπων;

Στον αφρό της επιφάνειας αρκεί η εντύπωση. Κι εφ’ όσον ο Τόνι πήρε μερικές (αντικειμενικά)  σημαντικές αποφάσεις για τα gay δικαιώματα, το θέμα είναι κλεισμένο. Κατέβασε το όριο ενήλικης συναίνεσης ομοφυλοφιλικού σεξ στα 16 (στην  Ελλάδα το λέμε ακόμα παιδεραστία), υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των gay και ταυτόχρονα υπήρξε από τους πρώτους υπερασπιστές για την νομική εξασφάλιση της συμβίωσης ομοφυλοφιλικών ζευγαριών.

Σόρι Μαντονάκι μου, δεν φταίμε εμείς αν σε έχει πάρει καβάλα η Καμπάλα.