Μην ακούτε τους άλλους γιατί θα την ακούσετε σαν να έχετε κάνει ενδοφλέβια με ντεκαπάζ. Κάθε κακομοίρα με πανεπιστημιακό δίπλωμα η πολιτική θέση, κάθε μέρα βγαίνει και κάνει μια δήλωση. Η οποία αντικρούει την δήλωση που έκανε μια άλλη κακομοίρα την προηγούμενη μέρα. Και ενδιάμεσα ο πολιτικός που θριαμβολόγησε για την πρώτη δήλωση, προσπαθεί να τα συμμαζέψει μετά την επόμενη.

Αυτό δεν είναι πλέον τάφος. Είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Είναι ο τάφος συλημένος ή όχι; Έχει τρεις τέσσερις ή πέντε θαλάμους; Προσωπικά πιστεύω ότι έχει δεκαπέντε. Το συμπέρασμα προκύπτει απλά και αβίαστα. Πως την λένε την περιοχή; Αμφίπολη.

Δηλαδή πόλη των bisexual. Αν κρίνουμε από το μέγεθος του μνημείου, και τα περίεργα σεξουαλικά γούστα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του μπαμπά του δεν πρόκειται για τάφο, αλλά για τεράστιο αρχαίο sex club με ιδιαίτερα δωμάτια για να ικανοποιούνται όλες οι επιθυμίες.

Οι σφίγγες στο εξωτερικό συμβολίζουν πως ότι γαμήσι πέσει εδώ πρέπει να μείνει κρυφό. Οι Καρυάτιδες στο εσωτερικό  ότι αν θες να ντυθείς με γυναικεία έχουμε γκαρνταρόμπα. Οι τάφοι δεν είναι τάφοι αλλά ιδιωτικές σεξ καμπίνες για κουτούπιασμα. Είναι λογικό όλο αυτό να προκαλεί έναν επικοινωνιακό προβληματισμό στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπως τότε που στην ελληνική Eurovision κέρδισαν oι Lordi. Κι ενώ ο Υπουργός Πολιτισμού ήταν να τους δώσει το βραβείο, την έκανε μπουχός. Γι αυτό και πήραν την Άννα Παναγιωταρεά.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του provocateur από ρεπόρτερ που διείσδυσαν στα ιερά άδυτα με μικροκάμερα κολονοσκόπησης, έχουν βρεθεί πολλά και ιδιαίτερης φύσης αντικείμενα στο μνημείο τα οποία όμως η κυβέρνηση διστάζει προς στιγμή να βγάλει στη δημοσιότητα.

1.Ομοίωμα πέους του Βουκεφάλα για χρήση από δούλες του Μέγα, τύπου strap on, προκειμένου να θυμάται το αγαπημένο του άλογο βάζοντας τους να χλιμιντρίσουν.

2.Εκμαγείο μασέλας της Ρωξάνης που τη φορούσε ο Αλέξανδρος στους εραστές του για να τη θυμάται.

3. Ιεορογλυφικό που απεικονίζει το διαστημόπλοιο του Star Trek και επιγραφές γραμμένες στη γλώσσα των εξωγήινων Κλίνγκον.

4.Μακεδονική περικεφαλαία σε σχήμα σκάφανδρου με ειδική υποδοχή για μπαταρίες και ικανότητα εκτόξευσης ακτινών λέιζερ.

5.Φορολογικό εκκαθαριστικό μεταγενέστερων αιώνων προφανώς από κάποιον που θεώρησε ότι είναι το πιο ασφαλές μέρος για να τα κρύψει.

6. Χρησιμοποιημένα μπουκαλάκια φτηνού χρωμοσαμπουάν που εξηγούν το γιατί ο Κόλιν Φάρελ στην ταινία του Όλιβερ Στόουν είχε ξανθά μαλλιά αλλά μαύρη ρίζα.

7.Τα ποστίς της Ολυμπιάδας με γεννητικό υλικό σωματικών υγρών.

8.Την πρώτη δερματόδετη έκδοση των βιβλίων του Λιακόπουλου που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι του τα έκλεψε ο Άδωνις.

9. Καπότα φτιαγμένη από πάπυρο με φωσφορούχα ιερογλυφικά για να τα βλέπεις στο σκοτάδι.

10. Τοιχογραφία που απεικονίζει τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου να χρησιμοποιεί σαν facebook τον τοίχο του μνημείου, λέγοντας σε όλους «σκατά στον τάφο σας και καρκίνο». Αρχαιοελληνικό αντίστοιχο του «veni vidi vici» του Καίσαρα, πάνω στο οποίο στηρίζονται και οι θεωρίες του γιατί ο τάφος ανήκει στη ρωμαϊκή εποχή.

Σε απλά ελληνικά, όσο εσείς συνεχίζετε να μαλακίζεστε με παπαριές και μικρότητες, κατηγορίες και δηλώσεις του στρουμφοχωριού, γελοιοποιώντας όχι μόνο ένα σημαντικό εύρημα, αλλά μια ολόκληρη χώρα, τότε το παραπάνω κείμενο μου είναι απλά μια ανέμπνευστη και αθώα αρχή στο τι πρόκειται να γράψω παραπέρα.