Δεν μπορεί. Όλο και κάποιο επεισόδιο του Breaking Bad θα έχεις δει. Με τον μυθικό καθηγητή χημείας, τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον) και τις περιπέτειές του. Αν όχι, ξεκίνα σήμερα το βράδυ. Η σειρά, εκτός από τη λατρεία των τηλεθεατών ανά τον κόσμο, έχει κερδίσει και τέσσερα βραβεία Emmy. Κάτι θα πρέπει να σου πει αυτό.

Δεν μπορεί. Όλο και κάποιο μισαωράκι του Big Bang Theory θα σε έχει καθηλώσει στον καναπέ. Με τις θανατηφόρα κυνικές και εκνευριστικά επιστημολάγνες ατάκες του δόκτωρα φυσικής Σέλντον Κούπερ (Τζιμ Πάρσονς) να τρυπάνε τον εγκέφαλο σου σαν βελόνα μετάγγισης υστερικού IQ κάθε τρεις και λίγο.

Δεν μπορεί. Όλο και κάποια εισαγωγή από το επικό soundtrack του Game of Thrones θα σε έχει ανατριχιάσει. Με τις δολοπλοκίες στο Γουέστερος και στα πέριξ αυτού να δίνουν και να παίρνουν (τα μυαλά μας) και τη συμπαθέστερη φυσιογνωμία της σειράς, τον Τζον Σνόου (Κιτ Χάριγκτον) να ακούει αδιάκοπα από τα χείλη της κοκκινομάλλας ότι “δεν ξέρει τίποτα”.

Αν, βέβαια, ανήκεις στην περίεργη εκείνη συνομοταξία/κάστα/αίρεση που δεν έχουν δει καμία από τις παραπάνω σειρές, δεν θα στο κρατήσουμε μανιάτικο. Θα σου δώσουμε λίγο ακόμη χρονικό περιθώριο να μετανοήσεις και να το ρίξεις στο downloading και τους συνεχείς τηλεμαραθωνίους.

Και -κυρίως- θα σου δώσουμε μια τζούρα και των τριών.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινος νους.

Δηλαδή, με αυτό…



Αυτό και μόνο αυτό: Τιμή και δόξα στον σχεδιαστή-εμπνευστή!