Ότι είναι η Julia Roberts για το Hollywood, είναι αυτή για την βιομηχανία του πορνό. Και όχι δεν υπερβάλουμε. Η Jenna Jameson έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 20 ταινίες, έχει γίνει animation για χάρη του «Family Guy», έχει κερδίσει τουλάχιστον δύο δεκάδες βραβείων, η αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2004 ήταν για 6 μήνες στη λίστα των Best Sellers των New York Times, ενώ το 2005 είχε έσοδα 15 εκ. δολαρίων.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έστω και μια ταινία της και να μην έχει φαντασιωθεί το τατουάζ με τις διπλές καρδιές στον δεξιό γλουτό της – το σήμα κατατεθέν της. Για αυτό, και όταν το 2008 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση με την ατάκα «δεν πρόκειται να ανοίξω ξανά τα πόδια μου για αυτή τη βιομηχανία», η πλειοψηφία του αντρικού πληθυσμό τα έβαψε μαύρα. Και φυσικά δεκάδες γυναίκες, που ήθελαν να μοιάσουν στη Jenna, χάρηκαν που η θέση της έμεινε κενή.

Ωστόσο, 5 χρόνια μετά, η Βασίλισσα του πορνό αποφάσισε να επιστρέψει στον θρόνο της. Ήδη έχει ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί (δηλαδή γδύνεται) live σε ένα site, ενώ σύντομα αναμένεται να παίξει και σε κάποια ταινία. Και όλα αυτά, όπως είπε η ίδια, «για να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στα παιδιά της».

Σύμφωνα με φήμες οι Jenna αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα πρόσφατα να χάσει τη βίλα της στο Χόλιγουντ προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρέη της. Καταραμένη κρίση, κανέναν δεν υπολογίζεις…