Μιλώντας για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, δύο πράγματα είναι σίγουρα: ότι πρόκειται για έναν υπερπαίκτη και ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ που έχουν δει ποτέ τα οπαδικά μου μάτια, αλλά και ότι μιλάμε για ένα ιδιαίτερο και πολύ παράξενο άνθρωπο.

Ο Σουηδός με τη Βοσνία να κυλάει στο αίμα του, είναι -ποδοσφαιρικά- ευφυής. Εξ ου και οι ιδιαιτερότητές του. Τελευταίο περιστατικό η παρεξήγησή του με δημοσιογράφο, τον οποίο ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κοίταξε με δολοφονικό ύφος.

«Στο Άμστερνταμ μιλήσατε για ένα πρόβλημα στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, ποιο ήταν το πρόβλημα σήμερα;» ήταν η ερώτηση με τον Ίμπρα πρώτα να καρφώνει με το βλέμμα τον δημοσιογραφό και έπειτα να του απαντάει σε έντονο ύφος. «Εγώ σου μιλάω για προβλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσύ συνεχίζεις με τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Λοιπόν θα με ρωτήσεις ή όχι;».
 


Τον Νοέμβριο του 2012 ο «Ίμπρα» δίψασε (σε μια αναμέτρηση) και ενώ έπινε νερό εκτός αγωνιστικού χώρου, ο τέταρτος διαιτητής πήγε να του το πάρει από τα χέρια. 
 


Στον Ζλάταν δεν αρέσουν και πολύ οι σωματικές επαφές, εκτός κι αν μιλάμε για τον Ζεράρ Πικέ. Δείτε στο βίντεο παραπάνω πώς αντέδρασε όταν ο Λαβέτσι έπιασε του μύτη του Σουηδού.
 


Όλοι στην Παρί πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου. Τι το ‘θελε ένας δημοσιογράφος να ακουμπήσει το γιο του Ιμπραϊμοβιτς;