Θυμάστε εκείνα τα κορίτσια που εμφανίζονταν σε διάφορες εκδηλώσεις και είχανε μια πινακίδα πάνω απ’ τα κεφάλια τους και η πινακίδα έγραφε “Αγκαλιές” και πήγαινε ο πρώτος τυχόν και τον αγκαλιάζανε και περνάγανε όλοι μια χαρά και σκάγανε χαμόγελα ευτυχισμένα; Αυτό το πράγμα λοιπόν βγήκε τώρα και σε application (ελληνιστί, απλικέσια) για iPhone, για όποιον ή όποια θέλει μια αγκαλίτσα, εδώ και τώρα μια αγκαλίτσα!

Την εφαρμογή τη λένε Cuddlr, εμφανίσθηκε στις 11 του μηνός και επιτρέπει στους χρήστες της να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον (ή ο ένας με την άλλη, ή η άλλη με την άλλη κ.ο.κ.) και να κλείνουν ραντεβουδάκι για μια αγκαλιά. Η οποία αγκαλιά μπορεί να είναι τσακ μπαμ, έτσι στα γρήγορα, αλλά μπορεί να είναι και πιο θερμή, όπως της θείας, της μαμάς, της αγαπημένης και του αγαπημένου.

Μπαίνεις στην απλικέσια, στέλνεις πρόσκληση σε κάποιον ή κάποια που σε ενδιαφέρει κι αυτός ή αυτή έχει 15 λεπτά για να απαντήσει καταφατικά. Αν το θέλει, σου στέλνει μήνυμα, ορίζει χρόνο και τόπο, προχωράει το πράγμα και ύστερα, όπως γίνεται πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις, πέφτει βαθμολογία. Απλώς “εντάξει” η αγκαλιά, “καλή” και “καταπληκτική“.

Κι άμα θέλουν οι συμβαλλόμενοι μπορούν να γράψουν πιο πολλά. Ότι, για παράδειγμα, φάγανε στήσιμο, ότι ψιλοβρώμαγε το άλλο το άτομο, ότι τους μιλήσανε άσχημα κλπ. κλπ.

Για να ξέρει ο επόμενος να μην πέσει στην παγίδα. Να πέσει στην αγκαλιά!