Η σκιά του, οι τακτικές του, οι πρακτικές του, οι τίτλοι του και γενικά το όνομά του, η φήμη του, δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ από το Ολντ Τράφορντ.

Ο μεγάλος άτυχος της πρώτης μεγάλης σύγκρισης με τον Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος “κατάφερε” να αφήσει τη Γιουνάιτεντ εκτός Ευρώπης και με το αντίο του να “ανοίξει” οικονομική τρύπα 60 εκατ. ευρώ στους “κόκκινους διαβόλους”.

Τώρα ήρθε η σειρά του -τρίτου στο Μουντιάλ- Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο άκαμπτος και ατσάλινος σαν χαρακτήρας Ολλανδός, δεν άντεξε μετά την ήττα-ντροπή της Μάντσεστερ από τη Λέστερ με 5-3 και έγινε στα αποδυτήρια… ταύρος. 

Επιστράτευσε μάλιστα μια παλιά πετυχημένη συνταγή του Σερ Άλεξ, ώστε να αφυπνίσει τους παίκτες του. Τη λεγόμενη τακτική του «hairdryer». Τουτέστιν, άρχισε να φωνάζει με πολύ δύναμη στο πρόσωπο κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να νιώθει ότι έχει ένα πιστολάκι μαλλιών δίπλα στα αυτιά του.

Για το «hairdryer» ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει παραδεχθεί ότι ήθελε να το αποφύγουν: «Ο φόβος για να μην μας κάνει το hairdryer, ήταν ο λόγος που όλοι παίζαμε τόσο καλά».