Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 13/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Έντονες συναισθηματικές εκρήξεις κρύβει η μέρα σήμερα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 του μήνα. Επίσης θα πρέπει να ξεπεράσετε επιτέλους τις φοβίες σας και να προχωρήσετε μπροστά στα επαγγελματικά σας. Το επόμενο διάστημα ευνοεί τη σύναψη σχέσεων για όλους εσάς που είστε αδέσμευτοι.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εγωισμός σας σπάει κόκαλα σήμερα δεν θέλετε να μιλήσετε με κανένα και δεν δέχεστε την συμβουλή κανενός. Κάθε συμβουλή όμως είναι χρήσιμη, αρκεί να την αναλύσετε και να δείτε αν μπορείτε να την ακολουθήσετε. Μην κάνετε ενέργειες που μπορούν να παρεξηγηθούν από τους συναδέλφους σας.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και θα εκφραστείτε ελευθέρα. Οι εντάσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στην οικογένεια σας θα σας χαλάσουν τη διάθεσή σας. Γίνετε πιο τολμηροί στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα αισθηματικά και επαγγελματικά σας. Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναστατώσει άμεσα.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σε λίγες μέρες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η καλή σας διάθεση σας προτρέπει να εκφράσετε βαθύτερα τα συναισθήματά σας. Καθυστερήσεις και αναβολές συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης περιόδου. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είστε πιο δραστήριοι στα επαγγελματικά σας αλλά θα ασχοληθείτε και με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς έχουν πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά σας. Οι προσωπικές σας επιθυμίες θα έρθουν σε σύγκρουση με αυτές του συντρόφου σας. Κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφαιρέστε κάθε περιττή ασχολία από το καθημερινό σας πρόγραμμα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Έχετε τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και δεν θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε και υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Μην αγχώνεστε από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δεν είστε οι μόνοι που περνάτε δύσκολα.
 

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να μοχθήσετε πολύ για να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε για να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα όσον αφορά το μέλλον των παιδιών σας. Μην αγνοείτε τις υποδείξεις των άλλων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό το διάστημα θα ήταν καλό να φροντίσετε λίγο περισσότερο το σώμα σας.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πιέσετε καταστάσεις και προσέξτε τη συμπεριφορά σας διότι μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες στα επαγγελματικά σας και δεν το θέλετε. Δύσκολα θα καταφέρετε αυτή την περίοδο να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Η επαγγελματική ευκαιρία που περιμένατε τόσο καιρό, ήρθε. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σωστή οργάνωση και η προνοητικότητα, θα σας βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση. Αρχίζει μια νέα περίοδος γεμάτη με καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Οι προσπάθειες που κάνετε για να κρύψετε κάποια προβλήματά σας, δε θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί αυτό το διάστημα στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα των εξόδων του σπιτιού σας θα έρθει να σας ταράξει λίγο αυτή την περίοδο η οποία δεν είναι και η καλύτερη το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σας. Η εργασία σας, σας φέρνει σε άμεση επαφή με τον κόσμο και μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες. Φροντίστε να είστε συνεπείς όσον αφορά τις υποσχέσεις σας στα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην απαντάτε σε όποιες προτάσεις σας γίνονται, αν πρώτα δεν σκεφτείτε καλά τι πραγματικά θέλετε. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεστε συνεχώς αφηρημένοι και θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας. Μην επηρεάζεστε από τα πράγματα που ακούτε. Να έχετε δική σας κρίση και άποψη. Προσέξτε γιατί η ισορροπία που έχει επιτευχθεί στη σχέση σας, μπορεί εύκολα να διαταραχθεί. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να δείτε την ρίζα των προβλημάτων σας, δεν σας φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι που σας αγαπάνε για να τους συμπεριφέρεστε με αυτό τον άσχημο τρόπο. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εξαιτίας της πλανητικής επιρροής. Δεν είναι ιδιαίτερα καλή περίοδος για να ζητήσετε αύξηση. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr