Που τι πιο φυσικό δηλαδή. Εφόσον η ομάδα ανεβαίνει κατηγορία, ανεβαίνει και το ηθικό. Κι όταν ανεβαίνει το ηθικό ανεβαίνουν κι άλλα πράγματα. Ειδικά όταν είσαι στον πάτο κι αυτό που έχεις να γιορτάσεις είναι το ότι από κει που δε σε ήξερε κανείς τώρα θα σε μάθουν τουλάχιστον κάποιοι αφού μπήκες τέταρτη κατηγορία.

Εκεί, στο πανωσήκωμα εννοώ, χρειάζεσαι μια βοήθεια. Και δεν υπάρχει πιο ικανός άνθρωπος να στην προσφέρει από αυτόν που περιποιείται με κόπο και αυτοθυσία το σώμα σου, γνωρίζοντας το από έξω κι ανακατατωτά. Δηλαδή τη μασέζ της ομάδας (που για μένα ακούγεται ιδανικό επάγγελμα).

Λίγο το ποτό, λίγο η αυθόρμητη χαρά του πάρτι στο club, η 41χρονη μασέζ το πήρε λίγο πιο αυθόρμητα το θέμα και άρχισε να παίρνει στη μέση του κόσμου, πίπα από έναν ποδοσφαιριστή της Λέντζμπουργκ.

Επειδή μιλάμε για Βέλγους που κομματάκι κρυόκωλους τους λες, οι υπόλοιποι αντί να επωφεληθούν όπως θα έκανε ένας κανονικός άνθρωπος και να κάτσουν να πάρει κι από αυτούς , αρκέστηκαν στο να καταγράψουν την καλλιτεχνική στιγμή στα κινητά τους.

Το βίντεο έπεσε στα χέρια του αρχηγού της ομάδας και το αποτέλεσμα ήταν ένα χρηματικό πρόστιμο για όλους τους παίχτες και μια απόλυση για τη μασέζ. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, δημοκρατικά. Όταν πέσει ένα τσιμπούκι, δεν φταίει ο που τον δίνει αλλά η που τον παίρνει.

Η ίδια δήλωσε: “Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Η γιορτή ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο.Έχω μία απόλυτη έλλειψη μνήμης για το τι συνέβη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε αν και είχα πιει μόλις δύο ποτά. Μπορώ να καταλάβω ότι κάτι ανακατεύτηκε με το ποτό μου”.

Που πιο γκαντεμιά δηλαδή δεν υπάρχει. Να έχεις πάρει πίπα από τεκνό ποδοσφαιριστή, να απολύεσαι και να μην έχεις καν την ανάμνηση σαν χαρά για να σου απαλύνει τον πόνο;

Το είπα και πριν, κρυόκωλοι οι Βέλγοι. Γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα “Blick” παρά το σκάνδαλο, η μάλλον εξαιτίας του, η 41χρονη δέχθηκε προτάσεις από άλλες τέσσερις ομάδες μετά το συμβάν. Και τις αρνήθηκε.

Πας καλά κυρά μου; Είσαι σε μια ηλικία που οι πιθανότητες να απολαύσεις 20χρονο τεκνό είναι λίγες. Ξαφνικά γίνεσαι εξπέρ και διάσημη στον πεοθηλασμό, σου προσφέρουν την ευκαιρία να το κάνεις σε ολόκληρη ομάδα (και με μισθό σαν μασέρ) κι εσύ λες όχι, επειδή αισθάνεσαι τραυματισμένη από το συμβάν; Δε θα φτάσεις τα 60 σου μια μέρα; Μούτζες θα ρίχνεις στον εαυτό σου που δεν το χάρηκες όσο μπορούσες.