Εντάξει το μαλλί που ήταν της κορακίνας η κόρη. Αν θες να γίνεις παρουσιάστρια και δεν είσαι ξανθιά, χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι. Δύο επιλογές έχεις, τη Βίκυ Φλέσα και την Τατιάνα Στεφανίδου. Δε θες.

Αν μη τι άλλο η Κατερίνα και ευγενικό κορίτσι είναι και δεν υποφέρει από το σύνδρομο της πρόωρης εμμηνοπαυσικής έπαρσης. Κάνει αυτό που κάνει στα όρια της, με τη χαριτωμένη αφέλεια του ότι ακριβώς είναι αυτό που κάνει κάτι που εντάξει ομολογώ πως δεν το έχω καταλάβει πάρα πολύ αλλά τι με νοιάζει εμένα η δουλειά του άλλου.

Το θέμα είναι ότι η Καινούργιου πήρε φόρα και θέλει να είναι πάντα Καινούργιου. Και εντάξει, αυτό με τη μύτη  του γύπα το καταλαβαίνω. Κι εγώ που κάπως έτσι είμαι το σκέφτομαι αλλά δεν μου βγαίνουν τα λεφτά. Άσε που σκέφτομαι μπας και κάποια μέρα θελήσω να βάλω βυζιά (και η Καινούργιου έχει βάλει) οπότε κρατάω τις οικονομίες μου για τότε.

Ντεκλαρέ, η μεγάλη μύτη είναι πρόβλημα. Ούτε ένα ποτό δεν μπορείς να πιεις χωρίς καλαμάκι. Τσουγκράει η μύτη στο ποτήρι. Τα υπόλοιπα όμως καινούργια της Καινούργιου, μια εμμονή, έναν εθισμό στην πλαστική, θες δε θες, τον έχουν.

Εντάξει το μαλλί που ήταν της κορακίνας η κόρη. Αν θες να γίνεις παρουσιάστρια και δεν είσαι ξανθιά, χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι. Δύο επιλογές έχεις, τη Βίκυ Φλέσα και την Τατιάνα Στεφανίδου. Δε θες.

 

Κάτι που προς το παρόν τουλάχιστον στα αντρικά μάτια, πρόβλημα δεν είναι. Οι απανωτές παρεμβάσεις του χειρούργου στη μοριακή της σύνθεση μπορώ να πω ότι είναι άκρως επιτυχημένες. Και έχουν συναρμολογήσει μια ιδιαιτέρως ποθητή πλαστική κουκλίτσα.

Το πρόβλημα θα αρχίσει να υφίσταται όμως, όταν το «πλαστικό» αρχίζει να κυριαρχεί πάνω στο «κουκλίτσα». Σε σημείο που να θες να πιάσεις το βυζί της και να φοβάσαι μη σου σκάσει σαν βόμβα τζιχαντιστή στα χέρια. Και θα χειροτερεύσει με το χρόνο που περνάει κι όσο κι αν το προσπαθείς, τελικά σε γερνάει. Κι ότι πλαστικό έχεις πάνω σου αρχίζει να κρεμάει λίγο περίεργα.

Μετά εσύ που είχες την πετριά από τότε που ήσουν όντως όμορφη και νέα να έχεις το νυστέρι όπως ο φυσιολογικός άνθρωπος έχει το κωλόχαρτο στη ζωή του, τι θα κάνεις; Θα ξεφύγεις πιότερο. Με νέες επεμβάσεις να ξεκρεμάσουν τα κρεμασμένα. Που νυστέρι στο νυστέρι θα αρχίσουν να είναι όλα παραμορφωμένα.

Κάτι σαν τη Μέριλ Στριπ όταν αλλάζει φάτσα και περσόνα για τους ρόλους της αλλά χωρίς το ίδιο ταλέντο. Κρίμα βρε κορίτσι μου όμως δεν είναι να μπαίνεις σε τόσο κόπο, αφού το μοναδικό κόκκινο χαλί που θα πατήσεις, σίγουρα δεν είναι αυτό των Όσκαρ αλλά των Mad Awards και του Fashion Week?