Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, για να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Ευτυχώς, το πείσμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά, η μέρα είναι ευνοϊκή και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση και οδηγηθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τη λογική σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το σημερινό Σάββατο ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Λέων

Αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, θα επανέλθουν και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Αντιστάσου με κάθε τρόπο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις την υπερβολική κούραση.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτό το Σάββατο. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα και εσύ παρατηρείς κάποια στασιμότητα. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αλλά αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά, εύκολα θα ανταπεξέλθεις.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, το σημερινό Σάββατο σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις συμπεριφορές σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μια πολύ καλή μέρα είναι το Σάββατο αυτό για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.