126 ολόκληρα χρόνια μετά τις αποτρόπαιες δολοφονίες στο East End του Λονδίνου, δολοφονίες οι οποίες δημιούργησαν κομμάτι-κομμάτι το θρύλο του Τζακ του Αντεροβγάλτη, ένας 48 χρονος ερασιτέχνης ντετέκτιβ ισχυρίζεται πως κατάφερε να βρει την πραγματική ταυτότητα του serial killer.

Ο Ράσελ Έντουαρντς, μας ενημερώνει η Daily Mail, είναι απόλυτα βέβαιος πως ο μανιακός δολοφόνος ήταν ο Άαρον Κοζμίνσκι. Ένας 23 χρονος πολωνός με εβραϊκές ρίζες που είχε μεταναστεύσει το1881 στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του.
 


 

Το επάγγελμά του Κοζμίσνκι, πάντως, δύσκολα θα μπορούσε να δημιουργήσει υποψίες γύρω από τις αποτρόπαιές του πράξεις: ήταν κομμωτής…

Ο Έντουαρντς, τέλος,  ισχυρίζεται πως βρήκε την άκρη του νήματος εξαιτίας μιας ματωμένης εσάρπας ενός από τα θύματα του Τζακ του Αντεροβγάλτη, της Κάθριν Έντοους. Τη συγκεκριμένη εσάρπα την αγόρασε το 2007 σε δημοπρασία και επάνω της -ισχυρίζεται ο ίδιος- βρήκε γενετικό υλικό του διαβόητου φονιά. 


 

Μου πήρε 14 χρόνια και έχω δώσει τελικά τη λύση στο μυστήριο γύρω από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Μόνο αυτοί που δεν πιστεύουν και θέλουν να διαιωνίζουν το μύθο θα συνεχίσουν να αμφιβάλλουν», ισχυρίζεται ο ίδιος.