«Ο Russel Crowe μου έστειλε ένα βιβλίο με ποιήματα, για να απολογηθεί επειδή με πρόσβαλλε», δηλώνει ο George Clooney σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική έκδοση του Esquire. Τι είχε συμβεί; Ο «μονομάχος» είχε χαρακτηρίσει «προδότη» τον 52χρονο star του Hollywood και τον συμπεριέλαβε σε μια μίνι λίστα τοποθετώντας τον, μαζί με τον Harrison Ford και τον Robert De Niro. Η απάντηση του Clooney ήταν άμεση: «Ποιος στο διάολο θεωρεί αυτός ο τύπος πως είναι; Είναι ένας wannabe Frank Sinatra».

Ο αυστραλός ηθοποιός συναντήθηκε σε μια εκδήλωση με τον πρώην «χειρουργό του ER» σε μια εκδήλωση και του είπε «τα λόγια μου παραφράστηκαν», ήταν η ατάκα που του είπε και εκείνος απάντησε «ναι, ναι…».

Ο George Clooney περιγράφεται από τον δημοσιογράφο του περιοδικού ως ο πιο cool τύπος που έχει συναντήσει. «Έχω κάνει τόσες πολλές συνεντεύξεις, αλλά είναι ο μόνος που με κάλεσε σπίτι του», αναφέρει στο κείμενο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο αμετανόητος εργένης αναφέρει και ένα παιχνίδι μπάσκετ με τον Leonardo DiCaprio και κάποιους φίλους του ηθοποιού, που τον απειλούσαν πως θα… «του πάρουν τα σώβρακα», αλλά ο Clooney τους κέρδισε με σκορ 11-0. Και διηγήθηκε αυτό το περιστατικό για να τονίσει πως κατά τη γνώμη του ο DiCaprio μπορεί και να μην έχει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του.  «Η διαφορά ανάμεσα σε αυτά που μου έλεγαν και το πώς έπαιξαν, με έκανε να σκεφτώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σου λένε αυτό που πρέπει να σου πουν. Και δεν είμαι σίγουρος αν ο Leo έχει τέτοιου είδους ανθρώπους» , ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Φυσικά, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον κολλητό του, Brad Pitt, αναφερόμενος στην ταινία του «World War Z», όπου χρειάστηκε να γυρίσουν κάποιες σκηνές και πάλι. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο και χρειάστηκε να πιουν αρκετές ποσότητες βότκας, αφού πρώτα ο Pitt παραδέχθηκε πως οι διορθωτικές σκηνές που πρέπει να γυριστούν τον «σκοτώνουν».

Εκθείασε, επίσης, τον κολλητό του επειδή δεν έχει account στο Twitter. «Γιατί να έχεις λογαριασμό στο Twitter;», αναρωτήθηκε αναφέροντας ως λαμπρό παράδειγμα και τον Bill Murray, ενώ ειρωνεύεται τον Ashton Kutcher που διαθέτει λογαριασμό στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.