Γκολ από εκεί που δεν το περίμενε έφαγε ο Γιώργος ο Λιάγκας.

Μη ρωτάτε τον αντίπαλο. Αλλά άντε, θα σας το χαρίσω το όνομά του από τη χαρά μου, που συγκρίνεται μόνο με τη 10η κούπα της Ρεάλ…

Ο Γιώργος ο Λιάγκας, που λέτε, είχε μια αυταπάτη. Μπέρδεψε τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο με τις… ξανθιές. Ξέρετε, το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε και αστειευόταν ο αγόραρος με τα ετοματζίδικα jokes που του ετοίμαζε η παραγωγή.

Το μπέρδεψε που ξαναλέτε το πράγμα κι επειδή από αθλητικό ρεπορτάζ και ποδοσφαιρικό σχολιασμό είναι άσχετο το παλικάρι, τα έβαλε με την Πανάθα, έτσι για να τον ακούσει και το μεγάλο αφεντικό του Real FM, που είναι πιο Ολυμπιακός κι απ’ τον Τσουκαλά.

Σας θυμίζουμε το «εύστοχο» σχόλιο του παρουσιαστή που τον έκανε και είδε την κόκκινη κάρτα από το δικαστήριο, αλλά και την αφορμή που άδραξε ο «είμαι μέσα σε όλα» Λιάγκας.

Όταν είχε γίνει γνωστή η χορηγία του οίκου ανοχής “Σούλα” στην ομάδα του Βουκεφάλα, η αλήθεια είναι ότι έγινε αρκετός ντόρος και υπήρξαν πολλά σχόλια. Ένα απ’ αυτά συνέδεε τον συγκεκριμένο χορηγό με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει σε εκπομπή του στον Real Fm, πως ο συγκεκριμένος χορηγός θα ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναϊκό, έτσι όπως παίζει…

Είπε κατά λέξη:

«Λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα… Τώρα που δεν έχει την οικογένεια Βαρδινογιάννη από πίσω να τα χώνει… και έχει γίνει αυτή η περιβόητη Παναθηναϊκή Συμμαχία, γιατί δεν παίρνει έναν οίκο ανοχής; Ούτως ή άλλως και η ομάδα σαν μπορντέλο είναι έτσι όπως παίζει! Γιατί δεν παίρνουν λοιπόν έναν οίκο ανοχής; Δηλαδή τη Σούλα, μία καλή, να ανέβει και στην Α’ Εθνική! Πάντως, θα ταίριαζε πιο πολύ στον Παναθηναϊκό αυτή η διαφήμιση, έτσι όπως παίζει φέτος (γέλια)».