Κριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για αυτά που θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια σήμερα, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο της Παρθένου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Παρασκευή είναι μια θετική μέρα για εσένα. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελός σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σου, η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία, αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη, και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε, και ο κυβερνήτης σου Ερμής από το Ζυγό συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Παρασκευή σου προκαλεί κάποια αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Παρασκευή είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιό σου και στον ελεύθερο χρόνο σου θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα, που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα, όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους που μπορούν να βοηθήσουν.

Ιχθείς

Τα πράγματα, αγαπητέ Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από σήμερα και στο εξής. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να βλέπεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.