Υπάρχουν άρθρα και άρθα…

Άρθα που σε ταλαιπωρούν, άρθρα που τα αγαπάς, άρθρα ξεπέτες και βεβαίως τα άρθρα εκείνα για τα οποία καμώνεσαι ότι θα πρέπει να αυτο-προταθείς για Πούλιτζερ (δημοσιογραφικά βραβεία, για τους μη γνωρίζοντες).

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, λοιπόν, ανήκει και το παρόν.

Όχι βέβαια για το περιεχόμενό του αυτό καθ’αυτό. Αλλά για τον αναπόφευκτο συνειρμό που προκαλεί το όνομα των βραβείων με αυτόν τον ίδιο τον κεντρικό πυρήνα του άρθρου: δηλαδή με το πουλί σου. (Που λέει ο λόγος. Μην αγχώνεσαι, δεν στο πειράζουμε, άλλη όρεξη δεν είχαμε…)

Ο καλύτερος σου φίλος, που λες, θα έχει ακούσει διάφορα: ότι θα πρέπει να έχει συγκεκριμένους πόντους, ότι θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο πάχος, ότι θα πρέπει να έχει συγκεκριμένη… κορμοστασιά, ότι θα πρέπει να φοράει παπιγιόν, ότι θα πρέπει να τηρεί το savoir vivre… Και τι δεν έχει ακούσει ο κακομοίρης! (αυτό το τελευταίο μην το παίρνεις τοις μετρητοίς).

Άκου επομένως κι αυτό, δεν θα πάθεις τίποτα.

Βγήκε έρευνα που δημοσιεύεται στο αγαπητό lelo.com, η οποία μέσες άκρες αναφέρει ότι για την υπέρτατη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας, αυτό που παίζει πρωτεύοντα ρόλο δεν είναι το μέγεθος του “Ηρακλή” , αλλά το σχήμα του και η στάση που υιοθετείς κατά τη διάρκεια του ανελέητου πηδήματος της υπέρτατης αυτής ερωτικής παράστασης.

Πάμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι;

 

Πέος τύπου “Γιαταγάνι”

Περιγραφή: Το γιαταγάνι είναι το πέος εκείνο που είναι κυρτό προς τα πάνω, είναι πιο λεπτό προς την κορυφή του και το μέγεθος του είναι άνευ σημασίας.

Καλύτερη στάση: Το όρθιο “Τ” (που είναι κάπως έτσι)

 

Γιατί;

Γιατί σας ταιριάζει και στους δύο και επιτρέπει στο πέος σου να εφαρμόζει φυσικά προς το σώμα της γυναίκας. Και το καλύτερο; Όσο πιο κυρτό, τόσο εντονότερα θα “χτυπάει” ο αντάρτης σου το σημείο G της.

 

Πέος τύπου “Φάρος”

Περιγραφή: Ευθύ πέος που η διάμετρός του μικραίνει προς το τέλος.

Καλύτερη στάση: Το Doggy Style (τι εννοείς “δεν ξέρω ποια είναι η doggy”; Να φύγεις ΤΩΡΑ, να πας αλλού, σε άλλο site).

Γιατί;

Αυτή η στάση είναι η καλύτερη φίλη για κάθε πέος, ανεξαρτήτως σχήματος και μεγέθους. Ακόμη πιο καλή, όμως, είναι η στάση αυτή για τα πέη-Φάροι (ποτέ δεν περίμενα το γράψω αυτό): πολλές γυναίκες νιώθουν πόνο κατά τη διείσδυση κι έτσι το συγκεκριμένο σχήμα όπως και να το κάνουμε βοηθά σε μια πιο ανώδυνη κι ευχάριστη είσοδο.

 

Πέος τύπου “Χάρακας”

Περιγραφή: Μακρύς, ευθύς, συμμετρικός σωλήνας που το πλάτος του δεν διαφοροποιείται σε κανένα του σημείο.

Καλύτερη στάση: Στα όρθια

 

Γιατί;

Ο Χάρακας είναι το πλέον ευπροσάρμοστο πέος: πάει παντού και κάνει τα πάντα όλα. Αλλά αν μιλάμε για έναν μακρύ Χάρακα, τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη στάση στα όρθια, διότι της επιτρέπει να αλλάζει τη γωνία της όσο εκείνη θέλει. Μέχρι να βολευτεί καλύτερα η κοπελα, ντε…

 

Πέος τύπου “Τσικίτα”

Περιγραφή: Περίεργα πέη είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν κι αυτά. Τι να κάνουμε, να τα στείλουμε εξορία; Είναι λίγο μικρότερα σε μέγεθος και ελαφρώς πιο παχιά στη μέση παρά σε κάποια από τις δύο άκρες.

Καλύτερη στάση: Τ-Bone (αυτό εδώ, τέλος πάντων…)

Γιατί;

Μας έχεις βγάλει τη ψυχή, “γιατί” και “γιατί”! Έλεος… Λοιπόν, ακου: Με αυτή τη στάση η διείσδυση φτάνει μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι, ενώ παράλληλα το αιδοίο της θα σου προσφέρει άπλετο χώρο. Και για να μπαίνεις και για να βγαίνεις. Πασάς στα Γιάννενα, τι άλλο θέλεις!