Λατρεμένα παιδιά του star system! Κτισμένες κατασκευές πάνω στην εξαίσια εξωτερική εμφάνιση και το υποκριτικό ταλέντο από την βιομηχανία της εικόνας, της μεγάλης, της μικρής οθόνης και των περιοδικών.

Λευκές οθόνες προβολής προσωπικών προσδοκιών, ονείρων και ονειρώξεων. Η Αντζελινα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι από το σύστημα, για το σύστημα ανθρώπινες γαίες Απαγγελίας. Και το εκμεταλλεύονται όσο μπορούν και οι ίδιοι, έχοντας φτιάξει μια βιομηχανία από τα ονόματά τους.

Πότε ο έρωτας, πότε τα παιδιά που αποκτούν, πότε οι φήμες για χωρισμό, πότε τα ακόμη ανάκατα θέματα υγείας της Αντζελίνας που εκχωρούνται στις φαρμακευτικές, κάποτε οι ταινίες τους, καμπόσες φορες η αντιπολεμική δράση εκείνης και η πολιτικοποίηση εκείνου, καταφέρνουν και είναι πάντα στο προσοδοφόρο προσκήνιο.

Οι προβολείς τώρα τελευταία είχαν στραφεί στον Τζορτζ Κλούνεϊ και στην απόφασή του να παντρευτεί και να εγκαταλείψει την άσωτή του εργένικη ζωή. Αυτός είχε την μερίδα του λέοντος στην δημοσιότητα. Θα το αφήναν έτσι οι Μπραντζελίνα;

Και ενώ χρόνια τώρα ζούσαν μαζί, καναν και υιοθετούσαν παιδιά και δεν έκαναν κουβέντα για γάμο, τον αποφάσισαν και τον ανακοίνωσαν ως τελειωμένο γεγονός. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είχαν κανονίσει με τους life style κολοσσούς του τύπου το «People» και το «Hello», τα εξώφυλλα και και τα αφιερώματά τους.
 
Φυσικά με το αζημίωτο! Είναι άλλωστε παγκοσμίως γνωστό πως αμύθητα πόσα είναι οι αμοιβές των σταρ όταν κάνουν εξώφυλλα αποκλειστικά στα μεγάλα έντυπα, σε σημαντικές στιγμές τους όπως οι πρώτες φωτογραφίες των μωρών τους και οι γάμοι τους (σ.σ; στις κηδείες του επωφελούνται άλλοι και έτσι δεν είναι του παρόντος κειμένου).

Λαμπερή και πανευτυχής η ηθοποιός ποζάρει στο φακό φανερώνοντας το εντυπωσιακό της νυφικό, με το οποίο διατρανώνει την διαφορά της ως διανοουμένη σταρ, μιας και έχει επάνω στο ντεσέν του νυφικού ζωγραφιές όλο αθωότητα απ’ τα χεράκια των έξι παιδιών της.

Παρ’όλα αυτά, επειδή είναι και η σημαντικότερη σταρ της εποχής και σέβεται τον εαυτό της, το νυφικό δεν παύει να φέρει την υπογραφή του οίκου Versace και συγκεκριμένα του σχεδιαστή, Luigi Massi.

Το «Hello!» αναφέρει πως τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην τελετή, αφού εκτός από τις παραπάνω ζωγραφιές του νυφικού φορέματος και του πέπλου, συμμετείχαν στους γαμήλιους όρκους των γονιών τους, που τους έγραψαν με δικά τους λογάκια.
 
Με τον γάμο, το μαγικό Άστρο της διασημότητας άστραψε ολόφωτο και πάλι πάνω από τα φωτογενή πρόσωπα της Αντζελινας και του Μπραντ.
 
Και αν κάποτε τρεμοσβήσει, κάτι θα βρουν για να το αναθερμάνουν… άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι χωρισμοί και με αυτούς τους σταρίστικους γάμους δεν πολυδενόμαστε…