Και ενώ οι Έλληνες κατά 85% έκαναν καλοκαίρι σπίτια τους και καταβρέχονταν με τα λάστιχα, οι διακεκριμένοι σταρ της χώρας, όπως η κ.Φαίη Σκορδά, καθώς και πολλοί πολιτικοί, έκαναν πολύμηνες διακοπές.

Η Φαίη Σκορδά πέρασε τις της διακοπές στην Τήνο μαζί με την οικογένειά της, με κύρια ασχολία την κολύμβηση αλλά και τις φωτογραφίσεις για περιοδικά και το γύρισμα ενός βίντεο ως γοργόνα.

Μετά, για να ξεκουραστεί απ’τις διακοπές, επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

Καθ’οδόν για το χωριό της, Άνω Πορόγια, η  παρουσιάστρια, αποφάσισε πως είχε ολόκληρη μια ώρα να τροφοδοτήσει με φωτογραφίες της τον ελληνικό λαό.

Έντρομη, θυμήθηκε πως έχει λογαριασμό στο Instagram, όπου με μια απλή ταξιδιωτική, μάξι, κατακόκκινη, όλο σκίσιμο φούστα, βαμμένη επαγγελματικά –πως αλλιώς; Να απογοητεύσει το κοινό της;- με την κοιλιά έξω και πέδιλα που έδεναν ψηλά για να αναδείξουν τα ωραία πόδια της παρουσιάστριας που έχουν αναδειχθεί, ούτως ή άλλως, όσο λίγα, μιας και τα δείχνει τόσο, που πλέον μας είναι πιο γνώριμα απ’τα δικά μας, βρήκε ένα παγκάκι, έκοψε μια καθημερινή (άμα είσαι άστεγος), ξάπλα και πόζαρε για τους θαυμαστές της.

«Με διάθεση… στα κόκκινα…», σημείωσε από κάτω ευρηματικά, κόβοντάς μας την ανάσα με την ευφάνταστη δημιουργικότητά της, για άλλη μια φορά…