Αν η καλλιτέχνις είναι ρομαντική, τρυφερή, φινετσάτη, καλλιεργημένη, ευαίσθητη και λεπτεπίλεπτη, δεν αφήνει να καταστρέψουν τα όνειρα της!

Όλα αυτά που αναφέραμε, ποια αριστοκράτισσα σας φέρνουν στο μυαλό; Μα φυσικά την Χρύσπα. Η τόσο καλλιεργημένη αυτή καλλιτέχνης έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, όπως το «κόλλα πέντε, έρωτά μου, στην υγειά μας, στην αγάπη μας θα πιω» ή την παλιά νοσταλγική της επιτυχία «πάνω που `χα πει πως θα μείνω για πάρτη μου κι άλλον δε θα βάλω ξανά στο κρεβάτι μου, που να φανταστώ ότι θα έρθεις αγάπη μου, που να φανταστώ πως μου κάνει πλάκα ο Θεός» (σ.σ: είναι άλλωστε γνωστός χιουμορίστας!).

Η έκδηλη από τα παραπάνω πονήματα καλλιτεχνική της ανησυχία την οδήγησε να σημειώσει στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram: «Μετά από ατελείωτες κουβέντες με τους φίλους μου αποφάσισα να στείλω αυτή τη γλυκιά χειρονομία σε αυτούς που προσπαθούν να σβήσουν τα όνειρα μας! Καλό μήνα και να ξέρετε ΑΝΤΕΧΟΥΜΕΕΕΕ 😉»!

Αφού καθησυχαστήκαμε, γιατί μας έτρωγε η ανησυχία αν αντέχουν οι Χρύσπες ή όχι, είδαμε και την τόσο ταιριαστή -σε μια καλλιτέχνη που έχει όνειρα- φωτογραφία! Ήτοι ένα κωλοδάχτυλο με πολύ περιποιημένο μανικιούρ όπου τα νύχια ήταν βαμμένα ροζ κουφετί, όπως τα αθώα κοριτσίστικα όνειρα της καλλιτέχνιδος που τα διεκδικεί ως κυρία, μια φορά!