ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οποιαδήποτε ενέργεια και να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό στα λεγόμενά σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η μέρα με την Σελήνη από το Ζυγό να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά στους στόχους που έχεις θέσει, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Αξιοποίησε το δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, έστω και με αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, θα σε φέρει στα όριά σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Λέοντα, ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Παρασκευή θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη μόνο προσοχή χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι στον τομέα αυτό από τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, που σε παροτρύνουν να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες σου. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, θετική θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, με τη θέση της Σελήνης από το ζώδιό σου να σου δίνει να κίνητρα αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό, να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν, αλλά και σε εμπιστεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι, να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουνε όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και πιθανόν δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τον Ποσειδώνα, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.