Επιτέλους μετά από 10 χρόνια είδαμε το πραγματικό στήθος της Keira Knightley! Το ορίτζιναλ, αυτό που της χάρισαν η μαμά της και η μητέρα φύση. Στήθος πλάκα, μετά βίας A cup που λένε και τα περιοδικά. Μας το έδειξε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού “Interview“, ποζάροντας ημίγυμνη στο φακό. Κουλαριστή, άνετη, δίχως διάθεση για κοροϊδία.

Διότι μας έχει κοροϊδέψει πολλές φορές η Keira. H πρώτη ήταν το 2004, όταν συναντήθηκε με τις κινηματογραφικέςε αίθουσες η ταινία “King Arthur”. Τότε λοιπόν, στο πόστερ του φιλμ, το στήθος της δεσποινίδος Knightley είχε διπλασιασθεί σε σχέση με το κανονικό του μέγεθος.

Το πήραν χαμπάρι οι σινεφίλ, ξεσηκώθηκε θόρυβος, αναγκάσθηκε η Keira να κάνει δηλώσεις. Και είπε την αλήθεια μιλώντας στο “US magazine”

Δεν είναι δικά μου αυτά τα στήθη. Δεν ήταν καθόλου δικά μου. Με ρωτήσανε από την εταιρεία αν θα με πείραζε να τα μεγαλώσουν λιγάκι στο photoshop και τους απάντησα: Εντάξει δεν έγινε τίποτα, I don’t give a shit!

Τρία χρόνια αργότερα μας προέκυψε το δεύτερο κρούσμα. Μια καμπάνια για το άρωμα Mademoiselle του οίκου Chanel. Κι εκεί προέκυψε τρομπάρισμα στήθους για την Knightley μέσω κομπιούτερ, πράγμα το οποίο χλεύασε όλη η lifetyle κοινότητα -τότε υπήρχε ακόμη lifestyle, μη γελάτε.

Το καλό (ή μήπως το κακό;) τρίτωσε το 2009, σε μία ακόμη καμπάνια για το Mademoiselle. Εκεί το στήθος της Keira καλύπτετο μόνο από μια τιράντα κι έμοιαζε μάλλον τροφαντό και τσουπωτό. Άλλη μια δουλίτσα για τους μάγους του photoshop που έκαναν πραγματικά αριστουργηματική δουλειά. Αυτό βεβαίως, δεν σταμάτησε τα χάχανα του κόσμου.

Ώσπου έφτασε η στιγμή να αποκαλυφθεί εντελώς η δεσποινίς Knightley, βάζοντας τέλος στις κάθε είδους φημολογίες. Και μας έδειξε ότι ένα κορίτσι μπορεί να είναι πολύ όμορφο, πάρα πολύ όμορφο ακόμη και με στήθος πλάκα.

Θέμα γούστου είναι άλλωστε, όχι θέμα αισθητικής!